Θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, συζήτησε η Πρόεδρος της Βουλής με τους Κύπριους Ευρωβουλευτές

Θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, συζήτησε η Πρόεδρος της Βουλής με τους Κύπριους Ευρωβουλευτές

Θέματα ειδικού και ευρύτερου ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, συζήτησε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου με τους Κύπριους Ευρωβουλευτές, σε γεύμα εργασίας που παρέθεσε την Τρίτη, στο πλαίσιο της εξαγγελθείσας πρωτοβουλίας της για ενίσχυση της θεσμικής συνεργασίας μεταξύ της Βουλής των Αντιπροσώπων και των Κυπρίων Ευρωβουλευτών.

 

Όπως ανακοινώθηκε από τη Βουλή, κατά το γεύμα έγινε ανταλλαγή απόψεων σε σχέση με τους τρόπους επίλυσης των πρακτικών προβλημάτων που αναφύονται κατά την εξέταση θεμάτων ευρωπαϊκής φύσεως στο εθνικό κοινοβουλευτικό επίπεδο και στο επίπεδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Στο ίδιο πλαίσιο εκφράστηκε η ομόθυμη βούληση όλων για τη θεσμοθέτηση τακτικής επικοινωνίας, ώστε να υπάρχει έγκαιρη ανταλλαγή απόψεων επί θεμάτων ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος που απασχολούν την επικαιρότητα και να καταστεί αποτελεσματικότερο το υφιστάμενο πλαίσιο εξέτασης τέτοιων θεμάτων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.