ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έβαλαν λουκέτο σε υποστατικό - Παραβίαζε ασταμάτητα τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας

Έβαλαν λουκέτο σε υποστατικό - Παραβίαζε ασταμάτητα τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας

Σε κλείσιμο υποστατικού προχώρησε η Αστυνομία Πάφου λόγω κατά συρροήν παραβάσεων των διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας για την Λοιμοκάθαρση και των συναφών πρωτοκόλλων. 

 

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου στις 23.12. 21 γύρω στα μεσάνυκτα, μέσα στα πλαίσια των ελέγχων που διενεργεί η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου για πρόληψη της εξάπλωσης της Covid- 19, περίπολο αποτελούμενο από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου διενήργησε έλεγχο σε υποστατικό – εστιατόριο που βρίσκεται στην Κάτω Πάφο.

Κατά τον έλεγχο καταγγέλθηκε ο 46χρονος ιδιοκτήτης για αδικήματα που αφορούν τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο αφού στο παρελθόν στον συγκεκριμένο ιδιοκτήτη είχαν γίνει, όπως είπε, επανειλημμένες παρατηρήσεις για μη τήρηση των διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας για τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγινε επί τόπου διαπιστώθηκε ότι το υποστατικό διαθέτει άδεια λειτουργίας ως κέντρο αναψυχής κατηγορίας Β΄ από το Υφυπουργείο Τουρισμού και άδεια ως Σωματείο διεξαγωγής διαγωνισμού πόκερ από τον Έφορο Σωματείων.

Στις 27.12.21  καταχωρήθηκε σε βάρος του 46χρονου ιδιοκτήτη αλλά και του Διευθυντή του εν λόγω υποστατικού ποινική υπόθεση η οποία ορίστηκε για απάντηση στις 18.1.22. Την ίδια ημέρα καταχωρήθηκε μονομερής αίτηση από την Αστυνομία.

Χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε δικαστικό διάταγμα βάση του οποίου αναστέλλεται η λειτουργία του πιο πάνω υποστατικού μέχρι την εκδίκαση της πιο πάνω υπόθεσης.

 Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με τον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top