ΠΡΟΣΟΧΗ: Μόνο με 4x4 ή αντιολισθητικές αλυσίδες στο Τρόοδος - Παγετός στους δρόμους

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μόνο με 4x4 ή αντιολισθητικές αλυσίδες στο Τρόοδος - Παγετός στους δρόμους

Ανακοίνωση από την Αστυνομία για το οδικό δίκτυο σήμερα Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου. 

Λόγω χιονόπτωσης και παγετού που σχηματίστηκε στα ψηλότερα ορεινά, οι δρόμοι Προδρόμου – Τροόδους, Πλατρών – Τροόδους και Καρβουνά – Τροόδους είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στις υπόλοιπες περιοχές το οδικό δίκτυο δεν παρουσιάζει οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Σε ορισμένες περιοχές, η διεξαγωγή εργασιών πιθανόν να επηρεάσει την ομαλή διέλευση της κυκλοφορίας.

Καλούνται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.