Πίσω στη χώρα τους τρία πρόσωπα που διέμεναν παράνομα στην Δημοκρατία

Πίσω στη χώρα τους τρία πρόσωπα που διέμεναν παράνομα στην Δημοκρατία

Επέστρεψαν χτες στην χώρα τους τρία πρόσωπα που διέμεναν παράνομα στην Δημοκρατία μετά την συγκατάθεση τους.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, τα τρία πρόσωπα ηλικίας 35, 54 και 24 ετών, συγκατατέθηκαν να απελαθούν στην χώρα τους, τη Γεωργία, μετά την έκδοση σχετικών διαταγμάτων.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως έγιναν συντονισμένες ενέργειες από το Κλιμάκιο της ΥΑΜ που προηγήθηκαν με σκοπό την εφαρμογή της πολιτικής πραγματοποίησης εθελούσιων επιστροφών στις χώρες καταγωγής των παράνομα διαμενόντων αλλοδαπών στην Δημοκρατία.

Βάση αυτών των οδηγιών συνέχισε, έγινε επαναπατρισμός των τριών πιο πάνω προσώπων ηλικίας 35, 54 και 24 ετών εναντίον των οποίων εκδόθηκαν από την Υπηρεσία Ασύλου ισάριθμες αποφάσεις επιστροφής βάση των άρθρων 16 και 18 του Περί Προσφύγων Νόμου 2000- 2020.

Τα τρία πρόσωπα αναχώρησαν χτες με πτήση για την χώρα τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Σήμερα η  νεκροτομή στη σορό του 49χρονου – Εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών οι Αρχές

Φόνος Δημοσθένους: Σήμερα η νεκροτομή στη σορό του 49χρονου – Εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους από τη Λεμεσό, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά το πρωί της Παρασκευής, 19 Οκτωβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE