Συνεχίζει κανονικά η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας

Συνεχίζει κανονικά η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας

Κανονικά συνεχίζει η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας, όπου νωρίτερα σήμερα είχε παρουσιαστεί συμφόρηση της τροχαίας κίνησης στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, λόγω τροχαίας σύγκρουσης δύο αυτοκινήτων, στο ύψος της περιοχής Πέρα Χωρίου Νήσου.

Η τροχαία σύγκρουση μεταξύ των δύο αυτοκινήτων σημειώθηκε γύρω στις 10.15 το πρωί της Πέμπτης. Τα δύο οχήματα ακινητοποιήθηκαν εντός του δρόμου και παρεμπόδιζαν την κυκλοφορία, με αποτέλεσμα να προκληθεί συμφόρηση της τροχαίας στο σημείο της σύγκρουσης.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας στο κοινό. Τα δύο αυτοκίνητα μετακινήθηκαν εκτός του δρόμου γύρω στις 11.00 η ώρα, με την κυκλοφορία να συνεχίζει πλέον κανονικά.

Λόγω των βροχερών καιρικών συνθηκών που επικρατούν ανά το παγκύπριο, ολόκληρο το οδικό δίκτυο είναι ολισθηρό, ενώ σε διάφορα σημεία παρατηρείται συσσώρευση νερού. Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς οχημάτων, οι οποίοι καλούνται να είναι προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας και να έχουν τα φώτα των οχημάτων τους αναμμένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE