ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 45χρονου Αντώνη Χαριλάου - Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 45χρονου Αντώνη Χαριλάου - Όσα κατέδειξε

Oλοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 45χρονου Αντώνη Χαριλάου, τον οποίο πυροβόλησε, κατά λάθος, ο γιος του κατά την διάρκεια κυνηγετικής εξόρμησης στο χωριό Σούνι της Επαρχίας Λεμεσού, το πρωί της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα κατέδειξε η νεκροτομή, ο θάνατος του 45χρονου προήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε από κυνηγετικό όπλο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ανήλικος γιος του συνελήφθη χθες και αφού εξετάστηκε από κυβερνητικό ψυχίατρο και έλαβε φαρμακευτική αγωγή, αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς οποιαδήποτε άλλη ενέργεια, εν αναμονή της ολοκλήρωσης των ερευνών.

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο χωριό Σούνι της Επαρχίας Λεμεσού το πρωί της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου, καθώς 17χρονος πυροβόλησε κατά λάθος τον πατέρα του με κυνηγετικό όπλο.

Ο 17χρονος πήγε μαζί με τον πατέρα του για κυνήγι και στην προσπάθεια του να πυροβολήσει θήραμα, πυροβόλησε τον 45χρονο πατέρα του στο κεφάλι κατά λάθος. Αποτέλεσμα, ο 45χρονος Ελληνοκύπριος να πέσει νεκρός στο έδαφος.

Την ώρα που σημειώθηκε το περιστατικό ο 17χρονος ήταν σε κατάσταση σοκ καθώς φώναζε και έκλαιγε, ενώ αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σκότωσα τον πατέρα μου κατά λάθος».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top