«Σκέπασε» την Κύπρο η κακοκαιρία - Πλημμύρισαν δρόμοι, κατοικίες και παγιδεύτηκαν πολίτες στα οχήματα τους

«Σκέπασε» την Κύπρο η κακοκαιρία - Πλημμύρισαν δρόμοι, κατοικίες και παγιδεύτηκαν πολίτες στα οχήματα τους

Δεκάδες κλήσεις έλαβε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από οικίες αλλά και οδηγούς που εγκλωβήστηκαν στα οχήματα τους λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που παρατηρούνται σήμερα στο νησί.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή λήφθηκαν 30 κλήσεις από Λευκωσία για βοήθεια.

Μέχρι στιγμής υπήρξαν 15 περίπου περιπτώσεις με 5 συνέργεια  τα οποία ασχολούνται με αντλήσεις ομβρίων υδάτων από οικείες, υπόγεια υποστατικών ανοίγματα οχετών όμβριων υδάτων σε δρόμους ρυμουλκίσεις οχημάτων με επιβαίνοντες που παγιδεύτηκαν ε εντός πλημμυρισμένων δρόμων.  

Παράλληλα γίνεται ανάκληση προσωπικού και ενημερώνεται η Πολιτική Άμυνα για βοήθεια. 

Στη Λεμεσό έγιναν 3 κλήσεις για βοήθεια. Η ΕΜΑΚ έλαβε 5 κλήσεις (αντλήσεις ομβρίων υδάτων από οικίες, γηροκομείο και κρατητήρια Μεννόγειας)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE