Τρέχει και δεν... φτάνει η Πυροσβεστική - Πάνω από 50 κλήσεις για βοήθεια, η έκκληση προς το κοινό

Τρέχει και δεν... φτάνει η Πυροσβεστική - Πάνω από 50 κλήσεις για βοήθεια, η έκκληση προς το κοινό

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχεται πολλές κλήσεις για εγκλωβισμένα οχήματα σε πλημμυρισμένους δρόμους, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, που απευθύνει έκκληση στον κόσμο να περιορίσει τις μετακινήσεις του και να αποφύγει τις διελεύσεις από πλημμυρισμένους δρόμους.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Κεττής αναφέρει επίσης ότι  η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει ανταποκριθεί σε 50 κλήσεις στην Λευκωσία. Έχουν παρέμβει σε 15 περίπου περιπτώσεις με 5 συνεργεία για άντληση όμβριων υδάτων, άντληση σε υπόγεια υποστατικών, ανοίγματα οχετών όμβριων υδάτων σε δρόμους, ρυμουλκήσεις οχημάτων με επιβαίνοντες που παγιδεύτηκαν σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE