Κατάδικος είχε διακοσμήσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του με χαρτονομίσματα και ναρκωτικά

Κατάδικος είχε διακοσμήσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του με χαρτονομίσματα και ναρκωτικά

Η εξάρθρωση ενός κυκλώματος ναρκωτικών που δρούσε στο Μέρσεϊσαϊντ και ο εξονυχιστικός έλεγχος στα τηλέφωνα και τους υπολογιστές των εννέα συλληφθέντων έφεραν... μυστήριες εικόνες στο φως της δημοσιότητας.

Σε μία εξ αυτών, εντοπίστηκε φωτογραφία με χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο ήταν διακοσμημένο με χαρτονομίσματα και ύποπτα σακουλάκια που περιείχαν μια λευκή σκόνη!

Αυτό ανήκε στον Μάρτιν Πορτσέλι, στον οποίο επιβλήθηκε πρόσφατα ποινή κάθειρξης επτά ετών και έξι μηνών για τη συμμετοχή του στο κύκλωμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.