Παφος: Υπο κράτηση 32 χρόνος - Τον τσάκωσαν θετικό στο νάρκοτεστ και με παράνομη κατοχή περιουσίας

Παφος: Υπο κράτηση 32 χρόνος - Τον τσάκωσαν θετικό στο νάρκοτεστ και με παράνομη κατοχή περιουσίας

Υπό κράτηση τέθηκε 32χρονος  στην Πάφο, για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών , και οδήγησης χωρίς πιστοποιητικού ασφαλείας. 

 

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, στις 14:35 χτες περίπολα της ΑΔΕ Πάφου ανέκοψαν όχημα το οποίο οδηγείτο από 32χρονο από την Ελλάδα μόνιμο κάτοικο Πάφου.

Από περαιτέρω εξετάσεις εντοπίστηκαν στο όχημα του διάφορα κλειδιά, μεταλλικά πιάτα, χάλκινα αντικείμενα και διάφορα εργαλεία .

Ο 32χρονος συνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας. Ακολούθως όπως διαπιστώθηκε αυτός οδηγούσε το αυτοκίνητο του χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας. Στην συνέχεια σε έλεγχο νάρκοτεστ που του υποβλήθηκε  διαπιστώθηκε ότι αυτός ήταν θετικός σε νάρκοτεστ.

Η Αστυνομία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις για την υπόθεση .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE