Ο Κκολός, η Λαμπροπούλου και ο Λαγούτης μαζεύουν χρήματα για τον Σταύρο Δρουσιώτη! Μπορείτε κι εσείς! (VIDEO)

Ο Κκολός, η Λαμπροπούλου και ο Λαγούτης μαζεύουν χρήματα για τον Σταύρο Δρουσιώτη! Μπορείτε κι εσείς! (VIDEO)

Με το σλόγκαν «Καμία κρίση δεν αγγίζει την ανθρωπιά μας οι πρωταγωνιστές του Ρουα Ματ ανέβασαν ένα video στο διαδίκτυο, με το οποίο παροτρύνουν τον κόσμο να βοηθήσει οικονομικά τον 37χρονο που τραυματίστηκε στο Μονιάτη.

Ο Σταύρος Μονιάτης είναι το πρόσωπο που τραυματίστηκε στο Μονιάτη, μετά από έκρηξη, κατά τη διάρκεια που επεξεργαζόταν πυροτεχνήματα. 

Ο 37χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού χρειάστηκε αίμα και όλοι βοηθήσαμε ώστε να ξεπεράσει τις πρώτες δύσκολες ώρες.

Τώρα ο Σταύρος χρειάζεται και την οικονομική μας στήριξη και οι πρωταγωνιστές της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 έβαλαν το χεράκι τους σε αυτή την προσπάθεια, ανεβάζοντας ένα video στο διαδίκτυο και γνωστοποιώντας το λογαριασμό όπου ο κόσμος μπορεί να καταθέτει χρήματα για τον Σταύρο Μονιάτη. 

Δείτε το video και τον αριθμό λογαριασμού στο tv.tothemaonline.com 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.