Παράταση αποπληρωμής φορολογιών μέχρι 31 Ιανουαρίου ανακοίνωσε ο Δήμος Λάρνακας

Παράταση αποπληρωμής φορολογιών μέχρι 31 Ιανουαρίου ανακοίνωσε ο Δήμος Λάρνακας

Παράταση αποπληρωμής φορολογιών μέχρι 31 Ιανουαρίου ανακοίνωσε ο Δήμος Λάρνακας χωρίς καμία επιβάρυνση.


Σε ανακοίνωση το Οικονομικό Τμήμα του Δήμου Λάρνακας, πληροφορεί το κοινό ότι η αποπληρωμή των Δικαιωμάτων Αποκομιδής Σκυβάλων, Επαγγελματικού Φόρου, Δικαιωμάτων Χρήσης / Διατήρησης Επαγγελματικών Υποστατικών, Φόρου Ακίνητης Ιδιοκτησίας και Τέλους Κοιμητηρίου για το έτος 2021, έχει παραταθεί μέχρι και την 31η Ιανουαρίου 2022 χωρίς καμία επιβάρυνση.

Από τις 31 Ιανουαρίου 2022 και μετά θα τηρηθούν οι πρόνοιες της ισχύουσας Νομοθεσίας με την επιβολή 10% επί του οφειλόμενου ποσού.

Η εξόφληση των φορολογιών από την 1 Ιανουαρίου 2022 και μετά γίνεται μόνο στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη.

Η παράταση δίνεται για σκοπούς διευκόλυνσης του κοινού ενόψει των δυσμενών συνθηκών που επιφέρει η πανδημία του Covid – 19.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ντουζαρίκ για συνάντηση ΠτΔ – Ερχιουμάν – Ετοιμότητα για διευρυμένη σύσκεψη υπό τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ

Ντουζαρίκ για συνάντηση ΠτΔ – Ερχιουμάν – Ετοιμότητα για διευρυμένη σύσκεψη υπό τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ

Για πρώτη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων τους, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Ερχιουμάν, είχαν σήμερα μια επίσημη συνάντηση υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE