ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τα θανατηφόρα τροχαία του 2021: Έφυγαν από τη ζωή 45 πρόσωπα σε 44 τροχαίες οδικές συγκρούσεις

Τα θανατηφόρα τροχαία του 2021: Έφυγαν από τη ζωή 45 πρόσωπα σε 44 τροχαίες οδικές συγκρούσεις

Σε μια χρονιά που η ανθρωπότητα ήταν και συνεχίζει να είναι αντιμέτωπη με την πανδημία του κορωνοϊού, χάσαμε πολλούς συνανθρώπους μας στην Κύπρο, ωστόσο υπάρχει και η μαύρη λίστα των νεκρών που δυστυχώς έχασαν την ζωή τους σε θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα.

Το ThemaOnline, κάνει μια αναδρομή για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο, τις οικογένειες που ντύθηκαν στα μαύρα, στα παιδιά που έμειναν ορφανά, στους συζύγους που χήρεψαν και σας θυμίζει τις τραγωδίες που σημειώθηκαν, με την ευχή να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα της ασφάλτου το 2022.

Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό πως το 2021, 45 πρόσωπα έχασαν τη ζωή τους σε 44 θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις, ένας ελαφρός μειωμένος αριθμός, συγκριτικά με το 2020, καθώς την προηγούμενη χρονιά θρηνήσαμε 48 πρόσωπα που «έσβησαν» σε τροχαία ατυχήματα

Παρασκευή 05 Φεβρουαρίου: Θανατηφόρο με θύμα τον 25χρονο Βίκτωρα στην Πάφο


Στον ανθρώπινο παράγοντα αποδίδει η Αστυνομία Πάφου την θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση με θύμα τον 25χρονο Βίκτωρα Παρασκευόπουλο, την Παρασκευή 06 Φεβρουαρίου.
Πρόκειται για άλλη μια τραγική περίπτωση για την οποία σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε ο ανθρώπινος παράγοντας, προσθέτοντας πως είναι κρίμα να χάνονται ανθρώπινες ζωές ιδιαίτερα νεαρά παιδιά.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 20:30 το βράδυ της Παρασκευής 05 Φεβρουαρίου, όταν 30χρονος αλλοδαπός διανομέας φαγητού οδηγούσε το όχημα του στην Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου με βόρεια κατεύθυνση προς το κέντρο της Πάφου .

Στην προσπάθεια του να στρίψει δεξιά προς την οδό Νιόβης συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση την οποία οδηγούσε 25χρονος ομογενής.

Από την σύγκρουση η μοτοσικλέτα εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, και συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγείτο από 45χρονη ομογενή. Από την δεύτερη σύγκρουση ο 25χρονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου: Θανατηφόρο με θύμα τον 58χρονο Ahab O Hary


Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε το απόγευμα της Τρίτης 16/2 58χρονος άντρας. Πρόκειται για τον Ahab O Hary, 58 ετών από την Αυστρία, μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Ήταν γύρω στις 16:00 στο δρόμο Νατάς – Αξύλου όταν σε μια σε στροφή 58χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί επανειλημμένα και να ακινητοποιηθεί στην άκρη του δρόμου.

Από το δυστύχημα ο οδηγός βρήκε ακαριαίο θάνατο και μετά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς το θάνατό του.

Τον 58χρονο οδηγό του οχήματος απεγκλώβισαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στην συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου ο επί καθήκοντι γιατρός διέγνωσε τον θάνατο του.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έχουν γίνει φαίνεται ότι το δυστύχημα οφείλεται στον ανθρώπινο παράγοντα. Όπως σημειώνεται σε δημοσιεύματα ο 58χρονος, ηθοποίος, σκηνοθέτης και παραγωγός ταινιών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός ενώ και το μοιραίο jaguar όχημα με το οποίο έχασε τη ζωή του, το είχε προσφάτως αγοράσει.

Σάββατο 27 Μαρτίου: Θανατηφόρο με θύμα τον 26χρονο Αρσένιο Κωνσταντίνου


«Μαύρο» Σάββατο ξημέρωσε στις 27 Μαρτίου για φίλους και συγγενείς νεαρού από τη Λευκωσία καθώς «έσβησε» μετά από δυστύχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν γύρω στις 09:30 το πρωί όταν δύο μοτοσικλέτες στην περιοχή του Κόρνου (πλησίον του εκδρομικού χώρου) συγκρουστήκαν μετωπικά με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 26χρονου Αρσένιου Κωνσταντίνου. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον άτυχο μοτοσικλετιστή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου γύρω στις 11:30 το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή.

Η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας έλαβε τηλεφώνημα για δυστύχημα στον εκδρομικό χώρο στον Κόρνο».

Κυριακή 11 Απριλίου: Τραγικό ατύχημα στη Λευκωσία - Νεκρός ο 19χρονος Νικόλας Κωνσταντίνου


Ο 19χρονος Νικόλας Κωνσταντίνου από τη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη την Κυριακή 11 Απριλίου βράδυ στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο 19χρονοι στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας της και αφού ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, κτύπησε σε ηλεκτρικό πάσαλο.

Οι δύο 19χρονοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του Κωνσταντίνου.

Δευτέρα 12 Απριλίου: Άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο μετά από θανατηφόρο 30χρονου
Σε τροχαία οδική σύγκρουση που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα, της Δευτέρας 12 Απριλίου έχασε τη ζωή του ο MOHAMAD FATEH BATSH, 30 ετών, από τη Συρία.

Το νέο θανατηφόρο συνέβη γύρω στις 3.25μ.μ., όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 65χρονη στην λεωφόρο Διγενή Ακρίτα στη Λευκωσία, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 34χρονος, με συνεπιβάτη τον άτυχο 30χρονο.

Από τη σύγκρουση και οι δύο επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας τραυματίστηκαν σοβαρά, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του BATSH.

Ο 34χρονος διαπιστώθηκε, ότι φέρει κακώσεις στη σπονδυλική στήλη και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου.

Κυριακή 18 Απριλίου: Απεβίωσε ο 26χρονος Ιωάννης


Aπεβίωσε την Κυριακή 18 Απριλίου ο , ο Ιωάννης Ελ Μελίγκη, 26 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν από τον περασμένο Ιανουάριο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά τον κρίσιμο τραυματισμό του σε τροχαία σύγκρουση, στην επαρχία Λευκωσίας.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 10.45 το πρωί της Κυριακής, 24 Ιανουαρίου, στο δρόμο Δευτεράς – Τσερίου, όπου ο 26χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του και συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο.

Αυτός υπέστη πολλαπλά τραύματα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής, ο άτυχος νεαρός απεβίωσε.

Πέμπτη 06 Μάϊου: Θανατηφόρο δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο με θύμα 49χρονο οδηγό σκυβαλοφόρου
Σε θανατηφόρο κατέληξε το δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 6 Μάϊου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας από το ύψος της εξόδου Πέρα Χωριού Νήσου.

Ο οδηγός σκυβαλοφόρου με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί. Στο σκυβαλοφόρο επέβαιναν τρία πρόσωπα τα οποία τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Δυστυχώς ο οδηγός του σκυβαλοφόρου τραυματίστηκε θανάσιμα και πρόκειται για 49χρονο άνδρα. Ο λόγος για τον ISMAIL ISMAILOV, από τη Βουλγαρία.

Σάββατο 08 Μάϊου: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα τον 41χρονο Μαρίνο Αναστασίου


Σε θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση, που συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 08 Μαΐου , στην επαρχία Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο Μαρίνος Αναστασίου, 41 ετών, κάτοικος χωριού της επαρχίας Λεμεσού.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 14:30 το μεσημέρι, στο δρόμο Μονής – Πύργου, στην επαρχία Λεμεσού.

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 41χρονος, παρέκκλινε της πορείας της με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου, να προσκρούσει σε συρμάτινη περίφραξη περιβολιού και να ανατραπεί.

Ο 41χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κυριακή 09 Μαΐου: Υπέκυψε στα τραύματα του ο 20χρονος Θανάσης Πεχλιβάνης


Έχασε την μάχη ο 20χρονος Θανάσης Πεχλιβάνης την Κυριακή 09 Μαΐου , μετά από τροχαία σύγκρουση που συνέβη το απόγευμα της Τρίτης (04/05), στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία υπέκυψε στα τραύματά του, ο Αθανάσιος Πεχλιβάνης, 20 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο, μετά τον κρίσιμο τραυματισμό του σε τροχαία σύγκρουση.

Η τροχαία σύγκρουση συνέβη γύρω στις 8.25 το βράδυ της Τρίτης (04/05) , στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, όπου ο 20χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του, συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 20χρονο αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου μέχρι σήμερα νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Γύρω στις 5.45 το απόγευμα της Κυριακής (09/05), ο υπέκυψε στα τραύματά του.

Κυριακή 16 Μαίου: Θανατηφόρο με θύμα τον 69χρονο Ανδρέα Αυγουστή


Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στις 9 το πρωί της Κυριακής 16 Μαΐου στον δρόμο Μανδριών – Κοιλανίου στη Λεμεσό. Νέο θύμα ο 69χρονος, Ανδρέας Αυγουστή από τη Λεμεσό, ο οποίος καταπλακώθηκε από το όχημα του και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Ο άτυχος άνδρας ο οποίος επέβαινε σε όχημα με τη σύζυγό του, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και κατέληξε σε γκρεμό 15 μέτρων. Από την πτώση ο 69χρονος που δεν ήταν δεμένος με τη ζώνη ασφαλείας του καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Κυριακή 16 Μαΐου: Έχασαν τη ζωή τους η Μαρία Κελασίδου και ο Γιώργος Αθανασίου σε θανατηφόρο στη Λευκωσία


Σε θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση που συνέβη το βράδυ της Κυριακής 16 Μαΐου, έχασαν τη ζωή τους η Μαρία Κελασίδου, 20 ετών, κάτοικος Στροβόλου, και ο Γιώργος Αθανασίου, 21 ετών, κάτοικος Λακατάμιας.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω στις 9.45 το βράδυ της Κυριακής (16/05), στη λεωφόρο Στροβόλου, σε σημείο μεταξύ της διασταύρωσης με τη λεωφόρο Περικλέους και της συμβολής τύπου «Τ» με τη λεωφόρο Αθαλάσσας, όπου οι 20χρονη και 21χρονος κινούνταν με αυτοκίνητο, κατευθυνόμενοι προς Λευκωσία. Το αυτοκίνητο οδηγούσε η 20χρονη, με συνοδηγό τον 21χρονο.

Η 20χρονη οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και αφού πέρασε πάνω από τη διαχωριστική νησίδα του δρόμου, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 47χρονη.

Η 20χρονη και ο 21χρονος εγκλωβίστηκαν εντός του οχήματός τους και χρειάστηκε η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό τους.

Ακολούθως μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό τους.

Πέμπτη 03 Ιουνίου: Θανατηφόρο με θύμα τον 20χρονο Ανδρέα Χριστοδούλου


Θανατηφόρα σύγκρουση σημειώθηκε την Πέμπτη 3 Ιουνίου στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού σε σημείο στη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου.

Από το θανατηφόρο δυστυχώς έχασε τη ζωή του ο 20χρονος Ανδρέας Χριστοδούλου από το Πέρα Χωριό Νήσου, ο οποίος οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του και συγκρούστηκε με το όχημα 20χρονου.

Από τις έρευνες έχει διαφανεί ότι ο 20χρονος οδηγός επιχείρησε στροφή δεξιά όταν σχεδόν μετωπικά συγκρούστηκε με την μοτοσυκλέτα του 21χρονου Ανδρέα.

Σάββατο 05 Ιουνίου: Θανατηφόρο με θύμα 52χρονη
Θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 05 Ιουνίου με θύμα 52χρονη γυναίκα, η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς τον Κυκλικό Κόμβο Καλού Χωριού, παρά την έξοδο Δρομολαξιάς.

Πρόκειται για 52χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία , παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 65χρονος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Δευτέρα 14 Ιουνίου: Έχασε τη ζωή του ο Αντρέας Θεοφάνους, 81 ετών από το Ποτάμι
Γύρω στις 3 το απόγευμα της Δευτέρας 14 Ιουνίου, ενώ ο Αντρέας Θεοφάνους, 81 ετών από το Ποτάμι, έχοντας ως συνοδηγό 78χρονη, οδηγούσε το αυτοκίνητο του στο δρόμο Βυζακιάς – Ποταμίου, σε κάποιο σημείο του δρόμου, στάθμευσε το όχημα του και κατέβηκε από αυτό.

Το αυτοκίνητο κινήθηκε προς τα εμπρός και στην προσπάθεια του άτυχου Θεοφάνους να το ακινητοποιήσει, αυτό τον κτύπησε τραυματίζοντας τον σοβαρά. Η 78χρονη που βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου, δεν τραυματίστηκε.

Στη συνέχεια, ο 81χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου αρχικά κρατήθηκε για νοσηλεία ενώ γύρω στις 10 το βράδυ της ίδιας μέρας, υπέκυψε στα τραύματα του.

Πέμπτη 17 Ιουνίου: Θανατηφόρο με θύμα τον 70χρονο Μιχάλη Αγαθοκλέους
Θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε με Μιχάλη Αγαθοκλέους, από τη Λακατάμεια, ο οποίος ενεπλάκη το πρωί της Πέμπτης 17 Ιουνίου σε τροχαία σύγκρουση, στην επαρχία Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.35π.μ., λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε σημείο του δρόμο Λευκωσίας – Ευρύχου, παρά την συμβολή του με το δρόμο προς Άγιο Θεόδωρο, υπάρχει τροχαία σύγκρουση, με τον οδηγό του οχήματος να έχει χάσει τις αισθήσεις του. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν το όχημα και τον 70χρονο οδηγό.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας στη σκηνή φαίνεται ότι, ο Αγαθοκλέους απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να παρεκκλίνει της πορείας του, να προσκρούσει στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και να ακινητοποιηθεί.

Ο 70χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου το ιατρικό προσωπικό διαπίστωσε τον θάνατό του.

Παρασκευή 18 Ιουνίου: Θανατηφόρο με θύμα τον 22χρονο Ραφαήλ Γρηγορίου


Απέραντη θλίψη προκάλεσε ο χαμός του 22χρονου Ραφαήλ Γρηγορίου, ο οποίος «έφυγε» από την ζωή μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 18 Ιουνίου.

Γύρω στις 18:30 το απόγευμα της Παρασκευής (18/06), ενώ 21χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Δημοκρατίας στη Νήσου με κατεύθυνση από το Πέρα Χωριό προς τη διασταύρωση με τον παρακαμπτήριο δρόμο από αυτοκινητόδρομο προς Πέρα Χωριό, με συνοδηγό 22χρονο, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονη.

Ο 22χρονος απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ και οι τρεις επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Τετάρτη 30 Ιουνίου: Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 65χρονο Σταύρο Παντελή
Ο Σταύρος Παντελή, 65 ετών, τέως κάτοικος Λευκωσίας, είναι το θύμα θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτη 30/06, στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω τις 9.30 το βράδυ, όταν το βαρύ φορτηγό που οδηγούσε ο Παντελή, στον πιο πάνω αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση τον Κυκλικό Κόμβο Ριζοελιάς, παρεξέκλινε της πορείας του, χτύπησε αρχικά σε σήμα τροχαίας και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε εκτός δρόμου.

Από το δυστύχημα αποκόπηκε επίσης πάσσαλος υψηλής τάσης ηλεκτρισμού της ΑΗΚ. Ο 65χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα, απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός, διαπίστωσε το θάνατό του.

Τρίτη 6 Ιουλίου: Θανατηφόρο ατύχημα με σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλέτας – Νεκρός ο 44χρονος Γιώργος Κυριάκου


Θανατηφόρο ατύχημα με τη σφοδρή σύγκρουση δυο μοτοσικλετιστών που σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ της Τρίτης 06 Ιουλίου στον δρόμο Λιοπετρίου - Ξυλοφάγου στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα μετά από σύγκρουση δυο μοτοσικλέτων, η μια ακινητοποιήθηκε στα σιδερένια κιγκλιδώματα του δρόμου, ενώ η δεύτερη διένυσε απόσταση διακοσίων περίπου μέτρων από το σημείο της σύγκρουσης και κατέρριψε το περιτοίχισμα παρακείμενου πρατηρίου καυσίμων.

Από τη σύγκρουση ο ένας οδηγός βρήκε φρικτό θάνατο. Πρόκειται για τον Γιώργο Κυριάκου, ηλικίας 44 ετών τέως από τη Ξυλοφάγου.

Τρίτη 06 Ιουλίου: Θανατηφόρο με θύμα τον 19χρονο Σοφοκλή Μηνά


Σε θανατηφόρα τροχαία οδική σύγκρουση που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 06 Ιουλίου, έχασε τη ζωή του ο Σοφοκλής Μηνά, 19 ετών, τέως από το Αλεθρικό.

Η θανατηφόρα οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 11.10 το βράδυ, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Μηνά, με συνοδηγό 18χρονο, στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Λάρνακα, παρεξέκλινε της πορείας του, κτύπησε αρχικά σε πάσσαλο της ΑΗΚ, στη συνέχεια ανέβηκε σε πεζοδρόμιο και κατέληξε σε περιτοίχισμα υποστατικού, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο συνοδηγός κατάφερε και εξήλθε του οχήματος, ενώ ο οδηγός εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του. Και οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του Μηνά.

Πέμπτη 08 Ιουλίου: Θανατηφόρο με θύμα τον 78χρονο Γιαννακό Νικολάου


Τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 9.40 το πρωί της Πέμπτης 08 Ιουλίου, στην περιοχή Ξυλοφάγου και συγκεκριμένα στη συμβολή της οδού 28ης Οκτωβρίου με την οδό Νίκου Θεοφάνους, με θύμα τον 78χρονο Γιαννακό Νικολάου, τέως κάτοικο Αυγόρου

Ο 78χρονος οδηγούσε το μοτοποδήλατό του στην οδό 28ης Οκτωβρίου και φτάνοντας στο ΑΛΤ του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονη στην οδό Νίκου Θεοφάνους.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ο 78χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.

Κυριακή 08 Αυγούστου: Θανατηφόρο με θύμα 59χρονο στον Ακάμα


Θανατηφόρο το δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 08 Αυγούστου στον Ακάμα. Όχημα τύπου buggy κατέπεσε σε γκρεμό στην περιοχή «Κακοσκάλι» του Ακάμα με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο Sebagh Gerald Andre, 59 χρόνων και να τραυματισθεί η κόρη του Έλλα Σέπαχ 20 χρόνων.

Το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα στον πολύ επικίνδυνο χωμάτινο δρόμο που συνδέει τα Λουτρά της Αφροδίτης με την περιοχή Blue Lagoon. Το όχημα που οδηγούσε η 20χρονη κόρη του θύματος από την περιοχή Blue Lagoon προς τα «Λουτρά της Αφροδίτης» κατέπεσε σε γκρεμό βάθους περίπου 70 μέτρων.

Τετάρτη 11 Αυγούστου: Θανατηφόρο με θύμα τον 77χρονο Παύλο Διονυσίου
Σε σοβαρή σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 10.40 το πρωί της Τετάρτης 11 Αυγούστου στη Λεμεσό, έχασε τη ζωή του ο Παύλος Διονυσίου, 77 ετών κάτοικος Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, ενώ ο άτυχος Διονυσίου οδηγούσε το αυτοκίνητο του σε δρόμο της Λεμεσού, φθάνοντας σε συμβολή με την οδό Νίκαιας, συγκρούστηκε με βαρύ φορτηγό τύπου πλατφόρμα που οδηγούσε 53χρονος.

Από τη σύγκρουση, ο Διονυσίου τραυματίστηκε θανάσιμα και εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος του. Απεγκλωβίστηκε με την παρέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου πιστοποιήθηκε ο θάνατος του.

Σάββατο 14 Αυγούστου: Θανατηφόρο με θύμα τον 34χρονο Αντρέα Μιχαηλίδη
Σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη γύρω στις 4.15 τα ξημερώματα του Σαββάτου 14 Αυγούστου στο δρόμο Παλαιχωρίου – Ανθούπολης, έχασε τη ζωή του ο Αντρέας Μιχαηλίδης, 34 ετών από τη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, ενώ ο άτυχος Μιχαηλίδης οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον πιο πάνω δρόμο, έχασε τον έλεγχο του, παρεξέκκλινε της πορείας του προσέκρουσε σε θάμνους και ακολούθως προσέκρουσε σε δέντρο στην αριστερή πλευρά του δρόμου όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο άτυχος 34χρονος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου ο επι καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.

Τρίτη 24 Αυγούστου: Θανατηφόρο με θύμα 73χρονο οδηγό μοτοποδηλάτου
Απεβίωσε γύρω στις 01:30 τα ξημερώματα της Τρίτης 24 Αυγούστου, ο 73χρονος, οδηγός μοτοποδηλάτου, που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε στη Λάρνακα το πρωί του Σαββάτου 21 Αυγούστου.

Η τροχαία σύγκρουση συνέβη γύρω στις 8.30 το πρωί του Σαββάτου, στη φωτοελεγχώμενη διασταύρωση της λεωφόρου Λεμεσού, με τις οδούς Νικηφόρου Φωκά και Μακεδονίας, όπου οδηγώντας το μοτοποδήλατο του στη λεωφόρο Λεμεσού ο 73χρονος εισήλθε στη διασταύρωση και συγκρούστηκε στην αριστερή πλευρά αυτοκινήτου που οδηγούσε 53χρονη στην κατεύθυνση από την οδό Νικηφόρου Φωκά, προς την οδό Μακεδονίας.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 73χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του.

Κυριακή 29 Αυγούστου: Θανατηφόρο με θύμα τον 28χρονο Σάββα Γαμβρουδιού


Θανατηφόρα οδική σύγκρουση, συνέβη το βράδυ της Κυριακής 29 Αυγούστου στη Λεμεσό, όπου έχασε τη ζωή του ο Σάββας Γαμβρουδιού, 28 ετών, από τη Λεμεσό. Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 23:15 το βράδυ, στη λεωφόρο Ομονοίας, στη Λεμεσό, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 28χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονη.

Μετά τη σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τρίτη 31 Αυγούστου: Θανατηφόρο στη Δερύνεια με θύμα 24χρονο
Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που έγινε την Τρίτη 31 Αυγούστου στη Δερύνεια έχασε τη ζωή του ο Tulsi Bhusal, 24 ετών από το Νεπάλ.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 6.20 το απόγευμα στην οδό Ακροπόλεως, στη Δερύνεια, όταν ο 24χρονος, απώλεσε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτή να παρεκκλίνει της πορείας της και να προσκρούσει σε περιτοίχισμα οικίας.

Από την σύγκρουση τόσο ο 24χρονος οδηγός, όσο και η 30χρονη επιβάτης τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου 24χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

Πέμπτη 02 Σεπτεμβρίου: Θανατηφόρο με θύμα τον Γεώργιο Χατζηιωαννίδη
Τη μάχη για τη ζωή έχασε την Πέμπτη 02 Σεπτεμρβίου ο 26χρονος Γεώργιος Χατζηιωαννίδης, ο οποίος είχε τραυματιστεί κρίσιμα σε τροχαίο που σημειώθηκε στις 28 Απριλίου 2021, στο δρόμο Καντού - Ομόδους, της επαρχίας Λεμεσού.

Ο άτυχος νέος, τέως εξ Ελλάδος, ήταν κάτοικος του χωριού Μαλλιά και τραυματίστηκε το πρωινό της 28ης Απριλίου, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διπλοκάμπινο όχημα, που οδηγούσε 70χρονος.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε, από το ΓΝ Λεμεσού, στο ΓΝ Λευκωσίας και ακολούθως στο Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ στην Παλώδια, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε εκ νέου στο ΓΝ Λεμεσού, όπου απεβίωσε στις 02 Σεπτεμβρίου.

Σάββατο 04 Σεπτεμβρίου: Θανατηφόρο με θύμα τον 47χρονο Δώρο Φτερούσιο
Θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση συνέβη τις πρώτες πρωινές του Σαββάτου 04 Σεπτεμβρίου, στην επαρχία Λευκωσίας, καθώς έχασε τη ζωή του ο Δώρος Φτερούσιος, 47 ετών, από Κάτω Μονή.

Η θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση συνέβη γύρω στις 2.10 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο δρόμο Αρεδιού – Αγίου Ιωάννη Μαλούντας - Κάτω Μονής, όπου αυτοκίνητο που οδηγούσε 61χρονος στην κατεύθυνση από Κάτω Μονή προς Αρεδιού, έχοντας ως επιβάτη στη θέση του συνοδηγού παιδί ηλικίας 14 ετών, συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος Δώρος Φτερούσιος, στην κατεύθυνση από Αρεδιού προς Κάτω Μονή. Μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος συγκρούστηκε και με ημιφορτηγό όχημα που οδηγούσε 60χρονος, στην κατεύθυνση από Κάτω Μονή προς Αρεδιού.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με την επέμβαση των οποίων ο 47χρονος απεγκλωβίστηκε από το όχημά του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.

Σάββατο 04 Σεπτεμβρίου: Θανατηφόρο με θύμα Βρετανό στρατιώτη στη Λεμεσό


Νεκρός μετά από τροχαίο που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες στο δρόμο Κολοσσίου – Ακρωτηρίου, βρέθηκε Βρετανός στρατιώτης από στις Βρετανικές Βάσεις.

Στο τροχαίο δεν ενεπλάκη δεύτερο όχημα, ωστόσο δυο άλλοι στρατιώτες που επέβαιναν σε αυτό έχουν τραυματιστεί και νοσηλεύονται με ελαφρά τραύματα.

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου: Θανατηφόρο με θύμα τον Παναγιώτη Ευαγγέλου


Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 20 Σεπτεμβρίου στον δρόμο Φρέναρος - Αυγόρου, όπου έχασε τη ζωή του ο Παναγιώτης Ευαγγέλου, ηλικιας 30 ετών από το Αύγορου.

Τα υπό διερεύνηση στοιχεία έχουν καταδείξει ότι το αυτοκίνητο του 30χρονου, παρεξέκλινε της πορείας του εισηλθε σε περιφραγμενο περιβόλι και ακολούθως προσέκρουσε σε δέντρο όπου και ακινητοποιηθηκε.

Ο 30χρονος απεγκλωβιστηκε από μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Αμμοχωστου, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.

Κυριακή 03 Οκτωβρίου: Θανατηφόρο με θύμα την 32χρονη Έλενα Κυριάκου


Τροχαίο συνέβη στον δρόμο Τερσεφάνου – Κλαυδιά τα ξημερώματα της Κυριακής 03 Οκτωβρίου με θύμα την 32χρονη Έλενα Κυριάκου. Η 32χρονη κατά τη διάρκεια επιστροφής της από πάρτι γενεθλίων έχασε τον έλεγχο του οχήματος της, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει αρχικά σε δέντρο και να ακινητοποιηθεί σε παρακείμενο χωράφι.

Από την πρόσκρουση η Έλενα Κυριάκου εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια, ενώ στο όχημα είχε ξεσπάσει πυρκαγιά. Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στο σημείο όπου κατέσβησαν τη φωτιά και απεγκλώβισαν την 32χρονη. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου: Θανατηφόρο με θύμα τον 34χρονο Μάριο Φωτίου


Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου με θύμα τον 34χρονο Μάριο Φωτίου από τον Άγιο Επιφάνιο.
Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 18:15 το απόγευμα, στον κύριο δρόμο Λευκωσίας – Παλαιχωρίου, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 34χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 74χρονη.

Από τη σύγκρουση, ο 34χρονος, εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τρίτη 02 Νοεμβρίου: Θανατηφόρο με θύμα 45χρονο οδηγό
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Νοεμβρίου στα Λειβάδια στην επαρχία Λάρνακας. Όχημα που κινείτο στην οδό Ανδρέα Κάλβου παρέλειψε να σταματήσει στο ΑΛΤ στη συμβολή με την οδό Σταδίου, κινήθηκε σε ευθεία πορεία με αποτέλεσμα αφού απέκοψε πάσσαλο με κατευθυντήριες πινακίδες του Δήμου ανατράπηκε σε χωράφι εκτός δρόμου.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 45χρονος οδηγός Franz Langer από την Αυστρία κάτοικος Ορόκλινης ενώ ο συνοδηγός Γερμανός εξήλθε του οχήματος με μικροεκδορές.

Οι πρώτες εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην σκηνή έχουν δείξει ότι ο οδηγός του οχήματος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας σε αντίθεση με τον οδηγό που έφερε τη ζώνη ασφαλείας του. Ο συνοδηγός κατάφερε να μεταβεί σε γειτονικό σπίτι και να καλέσει για βοήθεια.

Σάββατο 06 Νοεμβρίου: Θανατηφόρο στην Πάφο με θύμα 58χρονη
Γύρω στη 13:50 το μεσημέρι του Σαββάτου 06 Νοεμβρίου, ενώ 28χρονος οδηγούσε μηχανοκίνητο όχημα στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων στην Πάφο, παρέσυρε και τραυμάτισε άντρα ηλικίας 70 ετών και γυναίκα ηλικίας 58 ετών, οι οποίοι διασταύρωναν τον δρόμο σε διάβαση πεζών.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά και οι δύο πεζοί και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου λίγο αργότερα η 58χρονη Nuriya Toldanova, τέως από τη Ρωσία, υπέκυψε στα τραύματά της.

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου: Θανατηφόρο με θύμα τον 59χρονο Νίκο Βαλανίδη
Θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση συνέβη το βράδυ της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου, στην επαρχία Λευκωσίας, όπου έχασε τη ζωή του ο Νίκος Βαλανίδης, 59 ετών, από Λεμεσό.

Η θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση συνέβη δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, στη λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη, στα Λατσιά, όπου ο 59χρονος φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και αφού προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και στη συνέχεια προσέκρουσε σε ημιφορτηγό που ήταν σταθμευμένο δίπλα στο δρόμο.

Στο σημείο έσπευσαν για εξετάσεις μέλη του Κλάδου Δυστυχημάτων, της Τροχαίας Λευκωσίας, ενώ ο 59χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.

Σάββατο 13 Νοεμβρίου: Υπέκυψε στα τραύματα του ο 49χρονος Χαράλαμπος Τέρλας
Στα τραύματα του υπέκυψε το βράδυ του Σαββάτου 13 Νοεμβρίου, ο 49χρονος Χαράλαμπος Τέρλας από τη Λεμεσό.

Ο 49χρονος, νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά από τροχαία οδική σύγκρουση, που σημειώθηκε στις 2/10/2021, στη Λεμεσό.

Ο 49χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Μουσών στη Λεμεσό και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος, επίσης κάτοικος Λεμεσού.
Αμέσως μετά τη σύγκρουση, τα δύο οχήματα προσέκρουσαν σε μεταλλικά κάγκελα οικοπέδου και ακινητοποιήθηκαν.

Κυριακή 14 Νοεμβρίου: Θανατηφόρο με θύμα τον 22 Σπύρο Μυριάνθους


Τον φρικτό θάνατο βρήκε ο 22χρονος Σπύρος Μυριάνθους από την Πάφο, ο οποίος απανθρακώθηκε μετά από το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 14 Νοεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 01:50 τα ξημερώματα, όταν όχημα ενοικιάσεως συγκρούστηκε κατευθυνόταν στην αντίθετη κατεύθυνση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου και στη συνέχεια συγκρούστηκε βίαια με όχημα που οδηγούσε 44χρονη με συνοδηγό τον 64χρονο σύζυγο της.

Από την σφοδρή σύγκρουση το όχημα ενοικιάσεως ανεφλέγη με τον εγκλωβισμένο οδηγό να βρίσκει τραγικό θάνατο. Μέλη της πυροσβεστικής κατέσβησαν την πυρκαγιά και στη συνέχεια ανέσυραν τον οδηγό απανθρακωμένο από τα συντρίμμια.

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου: Υπέκυψε στα τραύματα του ο 50χρονος Άγγελος Δημοσθένους
Υπέκυψε την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, στα τραύματά του, ο 50χρονος Άγγελος Δημοσθένους, από την Παραμύθα, ο οποίος είχε τραυματιστεί κρίσιμα, σε οδική σύγκρουση, στην επαρχία Λεμεσού, στις 6 Νοεμβρίου 2021.

Ο Δημοσθένους νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η σύγκρουση συνέβη τα ξημερώματα της του Σαββάτου 06 Νοεμβρίου, στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, όταν απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να παρεκκλίνει της πορείας του και να ανατραπεί σε ανοικτό χώρο.

Σάββατο 20 Νοεμβρίου: Θανατηφόρο με θύμα τον 50χρονο Χρύση Σωφρονίου
Σε θανατηφόρα οδική τροχαία σύγκρουση, που έγινε το βράδυ του Σαββάτου 20 Νοεμβρίου στη Λεμεσό, έχασε τη ζωή του ο Χρύσης Σωφρονίου, 50 ετών τέως από την Πάχνα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 22.15, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 50χρονος στον κύριο δρόμο Καντού – Ομόδους, με κατεύθυνση την

Πάχνα, σε κάποιο σημείο του δρόμου, προσέκρουσε αρχικά σε κυπαρίσσι, το οποίο απέκοψε και στη συνέχεια, κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατό του.

Σάββατο 27 Νοεμβρίου: Θανατηφόρο με θύμα τον 23χρονο Χαράλαμπο Χαραλάμπους


Σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 3.15 τα ξημερώματα του Σαββάτου 27 Νοεμβρίου στο δρόμο Προδρομίου – Λατσιού στην Πάφο, έχασε τη ζωή του ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, 23 ετών από την Αργάκα.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε στον πιο πάνω δρόμο 18χρονος από την Πάφο, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος επίσης από την Πάφο, έχοντας ως συνεπιβάτη τον άτυχο Χαραλάμπους.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου: Θανατηφόρο με θύμα τον 41χρονο Σπυρίδωνα Ζαφειριάδη
Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 21:45 το βράδυ της Κυριακής 28 Νοεμβρίου στην επαρχία Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο Σπυρίδωνας Ζαφειριάδης, 41 ετών κάτοικος Πάφου.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου, παρά την έξοδο Κολοσσίου, ο 41χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει στο σιδερένιο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου και να ακινητοποιηθεί.

Από τη βιαιότητα της πρόσκρουσης, ο 41χρονος εκτινάχθηκε από το όχημά του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου: Θανατηφόρο με θύμα 26χρονο στην Πάφο
Γύρω στις 07:30 το πρωί της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου, ένας 26χρονος, αλλοδαπός μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη Λεωφόρο Αγίου Γεωργίου στην Πέγεια, έχοντας ανατολική πορεία, σε κάποιο σημείο του δρόμου έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να εισέλθει σε παρακείμενο χωράφι και να συγκρουστεί σε συστάδα δέντρων με αποτέλεσμα να αποκόψει ένα κυπαρίσσι.

Το όχημα ανατράπηκε επανειλημμένως, ο ίδιος εκτινάχτηκε εκτός του αυτοκινήτου για τον λόγο ότι δεν έφερε ζώνη ασφαλείας και τελικά το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε απόσταση 120 μέτρων από το σημείο όπου χάθηκε ο έλεγχος.

Ως αποτέλεσμα του δυστυχήματος, ο οδηγός δυστυχώς έχασε τη ζωή του. Ο 26χρονος διέμενε στη Πάφο μόνιμα με τη συμβία του όπου και εργαζόταν.

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου: Θανατηφόρο με θύμα την 60χρονη Αντρούλα Παπαχριστοφόρου
Άγνωστος οδηγός κτύπησε και παρέσυρε με το αυτοκίνητο του, την 60χρονη Ανδρούλλα Παπαχριστοφόρου, την οποία τραυμάτισε θανάσιμα, στις 9.15 το βράδυ της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου, στην οδό Πριάμου, στην Πάφο.

Ο οδηγός, εγκατέλειψε την σκηνή του δυστυχήματος αφήνοντας αβοήθητο το θύμα που ήταν τραυματισμένο και το οποίο μετά την μεταφορά του στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών υπέκυψε στα τραύματα του.

Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της περιοχής φέρεται να κατέγραψε το συμβάν του θανατηφόρου, σύμφωνα με το οποίο ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα μόλις αντιλήφθηκε ότι παρέσυρε την 60χρονη, έπιασε με τα χέρια το κεφάλι του και αφού εισήλθε εντός του οχήματος έκανε όπισθεν για να απεγκλωβιστεί η γυναίκα από το όχημα και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Η Αστυνομία από εξετάσεις προχώρησε στη σύλληψη 44χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη την ώρα που επιδιόρθωνε το χτυπημένο όχημα του σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top