ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΣΥ: Χρονιά προκλήσεων το 2022 - Η μεγαλύτερη παραμένει το Κυπριακό

ΔΗΣΥ: Χρονιά προκλήσεων το 2022 - Η μεγαλύτερη παραμένει το Κυπριακό

Με την ευκαιρία του νέου έτους, ο Δημοκρατικός Συναγερμός απευθύνει τις εγκάρδιες του ευχές προς ολόκληρο τον κυπριακό λαό για υγεία, ευημερία, πρόοδο και για ευόδωση των πόθων και προσδοκιών του.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση

Η νέα χρονιά θα είναι χρονιά προκλήσεων που απαιτούν, όπως έχουμε δηλώσει σε κάθε ευκαιρία, πάνω απ’ όλα πολιτική βούληση για τομές και μεταρρυθμίσεις προκειμένου να υπερβούμε όλα όσα μας κρατούν καθηλωμένους στο χθες και να ανοίξουμε νέους ελπιδοφόρους ορίζοντες για την πατρίδα μας. Να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα οικοδομήσουν ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης για ένα πραγματικό, σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, που θα δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους χωρίς διακρίσεις.

Η μεγαλύτερη όμως πρόκληση εξακολουθεί να είναι το εθνικό μας θέμα, για την επίλυση του οποίου ο αγώνας μας θα συνεχίσει να είναι άοκνος. Για πρόσφυγες που αναμένουν ακόμη την ημέρα της επιστροφής, τους εγκλωβισμένους που υπομένουν καρτερικά την καταπίεση, τους συγγενείς των αγνοουμένων που ζουν το δράμα της διακρίβωσης της τύχης των αγαπημένων τους προσώπων. Αγωνιζόμαστε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για μια Κύπρο ελεύθερη.

Ενωμένοι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε των προκλήσεων αυτών και να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και με θεμέλιο τις αξιοσημείωτες επιδόσεις της χώρας μας στο πεδίο της οικονομίας, παρά τη μάχη με την πανδημία που είναι σε εξέλιξη και τη θετική προοπτική. Με αυτή τη βάση μπορούμε τις ευχές για τη νέα χρονιά, να τις συνοδεύσουμε με πράξεις.

Για να καταστεί η Κύπρος μια χώρα που θα ευημερεί και θα δημιουργεί για όλους τους πολίτες της και ειδικότερα για τους νέους τις ευκαιρίες που τους αξίζουν.

Ευχόμαστε σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top