Χειροπέδες σε 26χρονη για πλαστοπροσωπία και πλαστογραφία

Χειροπέδες σε 26χρονη για πλαστοπροσωπία και πλαστογραφία

Υπό κράτηση τέθηκε 26χρονη για υπόθεση πλαστοπροσωπίας, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, χθες μια γυναίκα αφρικανικής καταγωγής παρουσίασε κατά τον έλεγχο διαβατηρίων στον αερολιμένα Πάφου, όπου είχε μεταβεί με σκοπό την αναχώρηση της για Γαλλία, ταξιδιωτικά έγγραφα για τα οποία ηγέρθησαν υπόνοιες πως πρόκειται για πλαστά.

Ακολούθως, αφού ανακρίθηκε, αναφέροντας τα πραγματικά της στοιχεία, ότι δηλαδή, κατάγεται από τον Κόνγκο και ότι είναι ηλικίας 26 ετών, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση, συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ - Ερχιουρμάν: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο ηγετών - Τι συμφώνησαν

ΠτΔ - Ερχιουρμάν: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο ηγετών - Τι συμφώνησαν

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, 8 Μαΐου 2026, στη Λευκωσία η συνάντηση του Ελληνοκύπριου και του Τουρκοκύπριου  ηγέτη στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Khassim Diagne, στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE