Οικογένεια Παπαδοπούλου: Έκαναν ρεβεγιόν με μάσκες για τον κορωνοϊό! (Φώτο)

Οικογένεια Παπαδοπούλου: Έκαναν ρεβεγιόν με μάσκες για τον κορωνοϊό! (Φώτο)

Δες πως γιόρτασε η οικογένεια

Θετικοί στον κορωνοϊό είναι τις τελευταίες ημέρες όπως το αποκάλυψαν, ο Νικόλας Παπαδόπουλος, η σύζυγος του Γιώτα και η μεγάλη τους κόρη, Ελένη.

Η οικογένεια ωστόσο φόρεσε τα καλά της και γιόρτασε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο σπίτι, όπως είδαμε μέσα από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Γιώτα Παπαδοπούλου.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE