Οικογένεια Παπαδοπούλου: Έκαναν ρεβεγιόν με μάσκες για τον κορωνοϊό! (Φώτο)

Οικογένεια Παπαδοπούλου: Έκαναν ρεβεγιόν με μάσκες για τον κορωνοϊό! (Φώτο)

Δες πως γιόρτασε η οικογένεια

Θετικοί στον κορωνοϊό είναι τις τελευταίες ημέρες όπως το αποκάλυψαν, ο Νικόλας Παπαδόπουλος, η σύζυγος του Γιώτα και η μεγάλη τους κόρη, Ελένη.

Η οικογένεια ωστόσο φόρεσε τα καλά της και γιόρτασε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο σπίτι, όπως είδαμε μέσα από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Γιώτα Παπαδοπούλου.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE