Χριστίνα Παυλίδου: Αναπολεί την Παραμονή Πρωτοχρονιάς που τραγουδούσε με τη μητέρα της (Βίντεο)

Χριστίνα Παυλίδου: Αναπολεί την Παραμονή Πρωτοχρονιάς που τραγουδούσε με τη μητέρα της (Βίντεο)

Συγκινητική στιγμή

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η Χριστίνα Παυλίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αφιερωμένη στη μητέρα της Άλκηστις Παυλίδου.

Συγκεκριμένα λίγο πριν φύγει το 2021, η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο από την Παραμονή πρωτοχρονιάς του 2016, όπου τραγουδούσε με την σπουδαία ηθοποιό που έφυγε απ' τη ζωή πέρσι.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE