Χριστίνα Παυλίδου: Αναπολεί την Παραμονή Πρωτοχρονιάς που τραγουδούσε με τη μητέρα της (Βίντεο)

Χριστίνα Παυλίδου: Αναπολεί την Παραμονή Πρωτοχρονιάς που τραγουδούσε με τη μητέρα της (Βίντεο)

Συγκινητική στιγμή

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η Χριστίνα Παυλίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αφιερωμένη στη μητέρα της Άλκηστις Παυλίδου.

Συγκεκριμένα λίγο πριν φύγει το 2021, η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο από την Παραμονή πρωτοχρονιάς του 2016, όπου τραγουδούσε με την σπουδαία ηθοποιό που έφυγε απ' τη ζωή πέρσι.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE