ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοκαριστικές εικόνες από το αυτοκίνητο της 20χρονης Γαβριέλλας

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοκαριστικές εικόνες από το αυτοκίνητο της 20χρονης Γαβριέλλας

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε ο τραγικός θάνατος της 20χρονης Γαβριέλλας που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στη Λάρνακα στην περιοχή της Ορόκλινης.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος έχοντας ως συνεπιβάτη την Σάββα, στον παλαιό δρόμο Αθηένου – Αραδίπου, παρά το μνημείο Κυανόκρανων, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρεξέκκλινε της πορείας του, εισήλθε σε χαντάκι σύμφωνα με την πορεία του και αφού σύρθηκε για 50 περίπου μέτρα, επανήλθε στο δρόμο και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Από τη σύγκρουση οι δύο νεαροί εκτινάχθηκαν από το όχημα και τραυματίστηκαν σοβαρά. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της Γαβριέλλας. Ο 24χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία αφού φέρει κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του. Σύμφωνα με τους ιατρούς, η κατάσταση του είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Στο σημείο της σύγκρουσης βρισκόταν γυναίκα η οποία φέρεται να παρουσιάστηκε ως η οδηγός του οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε το όχημα του 24χρονου. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία που φέρει άντρα ηλικίας 47 ετών από την επαρχία Λάρνακας, να είναι αυτός ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος είχε εγκαταλείψει τη σκηνή της οδικής σύγκρουσης με αυτοκίνητο το οποίο είχε αφιχθεί στο σημείο η προαναφερόμενη γυναίκα.

Η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον 47χρονο ο οποίος καταζητείτο για το θανατηφόρο τροχαίο.

Εναντίον του 47χρονου είχε εκδοθεί σχετικό ένταλμα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πασχαλινό Μήνυμα ΠτΔ: Έμφαση στο Κυπριακό και την οικονομία - «Οι καιροί είναι δύσκολοι και απρόβλεπτοι - Λαμβάνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες»

Πασχαλινό Μήνυμα ΠτΔ: Έμφαση στο Κυπριακό και την οικονομία - «Οι καιροί είναι δύσκολοι και απρόβλεπτοι - Λαμβάνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες»

Μήνυμα αισιοδοξίας στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE