ΕΛΛΑΔΑ: Πέθανε από κορωνοϊό 49χρονος ανεμβολίαστος ιερέας και πατέρας τριών παιδιών

ΕΛΛΑΔΑ: Πέθανε από κορωνοϊό 49χρονος ανεμβολίαστος ιερέας και πατέρας τριών παιδιών

Παρόλο που αρχικά περνούσε ήπια τη νόσο, ξαφνικά μία επιπλοκή ανέτρεψε τα δεδομένα.

Ανεμβολίαστος ιερέας κατέληξε από κορωνοϊό στo Λουτράκι. Ο 49χρονος πατέρας Βασίλειος, που έδινε μάχη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κορίνθου, φοβόταν να εμβολιαστεί.

Ηταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά. Νόσησε από κορωνοϊό στα μέσα Δεκεμβρίου, περνούσε ήπια τη νόσο στο σπίτι του, μέχρι που μια επιπλοκή τον ανάγκασε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Στη συνέχεια, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του και για πέντε περίπου ημέρες, έδινε τη δική του μάχη.

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Πηγή: loutrakiblog

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE