ΕΛΛΑΔΑ: Πέθανε από κορωνοϊό 49χρονος ανεμβολίαστος ιερέας και πατέρας τριών παιδιών

ΕΛΛΑΔΑ: Πέθανε από κορωνοϊό 49χρονος ανεμβολίαστος ιερέας και πατέρας τριών παιδιών

Παρόλο που αρχικά περνούσε ήπια τη νόσο, ξαφνικά μία επιπλοκή ανέτρεψε τα δεδομένα.

Ανεμβολίαστος ιερέας κατέληξε από κορωνοϊό στo Λουτράκι. Ο 49χρονος πατέρας Βασίλειος, που έδινε μάχη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κορίνθου, φοβόταν να εμβολιαστεί.

Ηταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά. Νόσησε από κορωνοϊό στα μέσα Δεκεμβρίου, περνούσε ήπια τη νόσο στο σπίτι του, μέχρι που μια επιπλοκή τον ανάγκασε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Στη συνέχεια, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του και για πέντε περίπου ημέρες, έδινε τη δική του μάχη.

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Πηγή: loutrakiblog

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE