ΕΚΤΑΚΤΟ: Στις φλόγες διαμέρισμα στη Δασούπολη - Τρια άτομα στο εσωτερικό - Ασθενοφόρο στο σημείο

ΕΚΤΑΚΤΟ:  Στις φλόγες διαμέρισμα στη Δασούπολη - Τρια άτομα στο εσωτερικό - Ασθενοφόρο στο σημείο

Γύρω στις 9:54 το πρωί της Κυριακής, ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στη Δασούπολη.

Αμεση ηταν η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσιας με τρια Πυροσβεστικά οχήματα.

Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πυρκαγιά ξεκίνησε από υπνοδωμάτιο , το οποίο έπαθε εκτεταμένες ζημιές ενώ ο καπνός και τα θερμά αέρια επηρέασαν όλο το διαμέρισμα.

Εντός του διαμερίσματος υπήρχαν 3 άτομα τα οποία επηρεάστηκαν από την εισπνοή καπνών. Στο μέρος βρίσκεται ασθενοφόρο για παροχή Πρώτων βοηθειών.

Η πολυκατοικία εκκενώθηκε από τους ενοίκους για προληπτικούς σκοπούς σε συνεργασία με την Αστυνομία. Τα αίτια της θα διερευνηθούν στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE