«Έκανα σύμφωνο συμβίωσης» (VIDEO) Η αποκάλυψη του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή που θα συζητηθεί!

«Έκανα σύμφωνο συμβίωσης» (VIDEO) Η αποκάλυψη του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή που θα συζητηθεί!

Συνηθίζει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και να «μιλά» μόνο με τα επαγγελματικά του βήματα.

Ο λόγος για τον Βαλάντη, ο οποίος σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, στην εκπομπή «Όλα Καλά» αποκάλυψε ότι έχει κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό του.

«Είμαι πολύ καλά με τη σύντροφό μου τη Δήμητρα και το νέο μέλος, εδώ και εννέα μήνες. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι 39 ετών και έχω τρία παιδιά», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Και κατόπιν, αναφέρεται στο peoplegreece, πρόσθεσε: «Δεν έχουμε παντρευτεί με τη σύντροφό μου. Δεν μου λέει κάτι ο γάμος. Έχω παντρευτεί άλλη μια φορά και δεν μου λέει κάτι ο γάμος. Σύμφωνο συμβίωσης έχω κάνει. Δεν το θεωρώ μόδα θα πρέπει να γίνει και καθεστώς ώστε να μην υπάρχουνε μπερδέματα έπειτα, γιατί δεν πάει να πει ότι θα είμαστε με έναν άνθρωπο αιώνια. Κάτι δεν πάει καλά… δεν ταιριάζουμε… γιατί να υπάρχουν μετά προβλήματα;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

 


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γιατί το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν είναι απαραίτητο για την ταυτότητά του - Οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις

Γιατί το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν είναι απαραίτητο για την ταυτότητά του - Οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις

Τον Οκτώβριο του 1978, δύο ηγέτες της ιρανικής αντιπολίτευσης κόντρα στον υποστηριζόμενο από τη Βρετανία σάχη του Ιράν συναντήθηκαν στα προάστια του Παρισιού, Νοφλ-λε-Σατό, για να σχεδιάσουν τα τελικά στάδια της επανάστασης, μιας επανάστασης που, μετά από 46 χρόνια, μπορεί τώρα να βρίσκεται κοντά στο τέλος της.

BEST OF TOTHEMAONLINE