Σεισμός 5,5 βαθμών έπληξε την επαρχία Γιουνάν στην Κίνα - 15 οι τραυματίες

Σεισμός 5,5 βαθμών έπληξε την επαρχία Γιουνάν στην Κίνα - 15 οι τραυματίες

Σεισμική δόνηση 5,5 βαθμών έπληξε σήμερα, την πόλη Λιτζιάνγκ που βρίσκεται στην επαρχία Γιουνάν στα νοτιοδυτικά της Κίνας.

Από τη σεισμική δόνηση τραυματίστηκαν 15 άνθρωποι, όπως ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αρμόδια υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

Το εστιακό βάθος της σεισμικής δόνησης υπολογίστηκε στα δέκα χιλιόμετρα, ενώ αυτή έγινε στις 15:02 μετά το μεσημέρι (τοπική ώρα).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Κυριότεροι Σταθμοί για το 2025 - Οι δυναμικές και οι προοπτικές

Κυπριακό: Οι Κυριότεροι Σταθμοί για το 2025 - Οι δυναμικές και οι προοπτικές

Το 2025 αποτέλεσε κομβική χρονιά για το Κυπριακό, καθώς διαμορφώθηκαν νέα δεδομένα που, έστω και συγκρατημένα, αναζωογονούν τον διάλογο και επανέφεραν τη συζήτηση για επανέναρξη των συνομιλιών. Αν και η συνολική λύση παραμένει μακριά, η χρονιά προσέφερε ευκαιρίες αλλά και σοβαρές προκλήσεις, μέσα από πολιτικές, διπλωματικές και θεσμικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE