Σεισμός 5,5 βαθμών έπληξε την επαρχία Γιουνάν στην Κίνα - 15 οι τραυματίες

Σεισμός 5,5 βαθμών έπληξε την επαρχία Γιουνάν στην Κίνα - 15 οι τραυματίες

Σεισμική δόνηση 5,5 βαθμών έπληξε σήμερα, την πόλη Λιτζιάνγκ που βρίσκεται στην επαρχία Γιουνάν στα νοτιοδυτικά της Κίνας.

Από τη σεισμική δόνηση τραυματίστηκαν 15 άνθρωποι, όπως ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αρμόδια υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

Το εστιακό βάθος της σεισμικής δόνησης υπολογίστηκε στα δέκα χιλιόμετρα, ενώ αυτή έγινε στις 15:02 μετά το μεσημέρι (τοπική ώρα).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE