Σεισμός 5,5 βαθμών έπληξε την επαρχία Γιουνάν στην Κίνα - 15 οι τραυματίες

Σεισμός 5,5 βαθμών έπληξε την επαρχία Γιουνάν στην Κίνα - 15 οι τραυματίες

Σεισμική δόνηση 5,5 βαθμών έπληξε σήμερα, την πόλη Λιτζιάνγκ που βρίσκεται στην επαρχία Γιουνάν στα νοτιοδυτικά της Κίνας.

Από τη σεισμική δόνηση τραυματίστηκαν 15 άνθρωποι, όπως ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αρμόδια υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

Το εστιακό βάθος της σεισμικής δόνησης υπολογίστηκε στα δέκα χιλιόμετρα, ενώ αυτή έγινε στις 15:02 μετά το μεσημέρι (τοπική ώρα).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE