Έπεσε από ύψος στις θαλασσινές σπηλιές προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφίες - Στο νοσοκομείο ο 35χρονος

Έπεσε από ύψος στις θαλασσινές σπηλιές προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφίες - Στο νοσοκομείο ο 35χρονος

Από ύψος στις θαλασσινές σπηλιές έπεσε 35χρονος το απόγευμα της Κυριακής (02/01) στην προσπάθεια του να βγάλει φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα πρόκειται για 35χρονο από τη Σουηδία ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία έπεσε από ύψος περίπου 30 μέτρων.

Ο 35χρονος μετέβη το απόγευμα στην περιοχή των Θαλασσινών Σπηλιών όταν σε κάποια στιγμή, στην προσπάθειά του να βγάλει φωτογραφίες έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος.

Από την πτώση, κατέληξε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να προσεγγιστεί και να διασωθεί από σκάφος της Λιμενικής Αστυνομίας.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για μικροτραυματισμούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE