Έπεσε από ύψος στις θαλασσινές σπηλιές προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφίες - Στο νοσοκομείο ο 35χρονος

Έπεσε από ύψος στις θαλασσινές σπηλιές προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφίες - Στο νοσοκομείο ο 35χρονος

Από ύψος στις θαλασσινές σπηλιές έπεσε 35χρονος το απόγευμα της Κυριακής (02/01) στην προσπάθεια του να βγάλει φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα πρόκειται για 35χρονο από τη Σουηδία ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία έπεσε από ύψος περίπου 30 μέτρων.

Ο 35χρονος μετέβη το απόγευμα στην περιοχή των Θαλασσινών Σπηλιών όταν σε κάποια στιγμή, στην προσπάθειά του να βγάλει φωτογραφίες έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος.

Από την πτώση, κατέληξε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να προσεγγιστεί και να διασωθεί από σκάφος της Λιμενικής Αστυνομίας.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για μικροτραυματισμούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Το αποτέλεσμα της διερεύνησης που διεξάγει η ομάδα της αμερικανικής υπηρεσίας ATF για την προέλευση και εξάπλωση των πρόσφατων πυρκαγιών στην Επαρχία Λεμεσού θα είναι χρήσιμο ώστε να σχεδιαστούν τα επόμενα στάδια, τα οποία περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας και τεχνογνωσίας για να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών και να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται, ενώ στο επόμενο στάδιο, οι αμερικανικές Αρχές θα εξετάσουν τη διαχείριση της πυρκαγιάς και τις ενέργειες που έγιναν για την αντιμετώπισή της, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.