Έπεσε από ύψος στις θαλασσινές σπηλιές προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφίες - Στο νοσοκομείο ο 35χρονος

Έπεσε από ύψος στις θαλασσινές σπηλιές προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφίες - Στο νοσοκομείο ο 35χρονος

Από ύψος στις θαλασσινές σπηλιές έπεσε 35χρονος το απόγευμα της Κυριακής (02/01) στην προσπάθεια του να βγάλει φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα πρόκειται για 35χρονο από τη Σουηδία ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία έπεσε από ύψος περίπου 30 μέτρων.

Ο 35χρονος μετέβη το απόγευμα στην περιοχή των Θαλασσινών Σπηλιών όταν σε κάποια στιγμή, στην προσπάθειά του να βγάλει φωτογραφίες έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος.

Από την πτώση, κατέληξε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να προσεγγιστεί και να διασωθεί από σκάφος της Λιμενικής Αστυνομίας.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για μικροτραυματισμούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.