Με κατάγματα στο πόδι ο νεαρός που έπεσε στη θάλασσα στις 'Θαλασσινές Σπηλιές'

Με κατάγματα στο πόδι ο νεαρός που έπεσε στη θάλασσα στις 'Θαλασσινές Σπηλιές'

Με κατάγματα στο πόδι νοσηλεύεται ο νεαρός από την Κροατία, που έπεσε στη θάλασσα στις "Θαλασσινές Σπηλιές" το απόγευμα.

Ανακοίνωση του ΚΣΕΔ αναφέρει ότι στις 16:40, ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας-Διάσωσης ΝΕΑΡΧΟΣ, με σκοπό τη διάσωση ατόμου που βρέθηκε σε κίνδυνο, στην τοποθεσία "Θαλασσινές Σπηλιές" Αγίου Γεωργίου, στην Πέγεια.

Για το περιστατικό κινητοποιήθηκαν ταχύπλοο σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας και ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, καθώς και πεζή περίπολος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.

Ο άντρας Κροατικής καταγωγής ηλικίας 31 χρονών, ανασύρθηκε από το Ταχύπλοο σκάφος και παραδόθηκε στο ασθενοφόρο με κατάγματα στο πόδι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE