Εγκλωβίστηκε στο όχημα της 35χρονη μετά από τροχαίο - Σώθηκε με την ζώνη ασφαλείας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εγκλωβίστηκε στο όχημα της 35χρονη μετά από τροχαίο - Σώθηκε με την ζώνη ασφαλείας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Λάρνακα, που πιστεύεται ότι η ζώνη ασφαλείας απέτρεψε τον τραυματισμό γυναίκας οδηγού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 35χρονη οδηγούσε το απόγευμα της Κυριακής, το αυτοκίνητό της στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου-Λάρνακας, όπου σε σημείο του δρόμου, στο ύψος του χωριού Κλαυδιά, το όχημα παρέκκλινε της πορείας του και ανατράπηκε εκτός του δρόμου, στο χωμάτινο έρεισμα.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ χρειάστηκε και η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό της 35χρονης από το αυτοκίνητο.
Πλήρωμα ασθενοφόρου τη μετέφερε στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αυτή έτυχε των πρώτων βοηθειών και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είχε υποστεί οποιοδήποτε τραυματισμό, έλαβε εξιτήριο.

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή και από την εικόνα του αυτοκινήτου μετά την ανατροπή του, εκτιμάται ότι η ζώνη ασφαλείας προστάτεψε την οδηγό από πιθανόν σοβαρό τραυματισμό.

Αποδεδειγμένα η ζώνη ασφαλείας σώζει ζωές και αποτελεί υψίστης σημασίας μέτρο οδικής ασφαλείας, τόσο για οδηγούς, όσο και συνεπιβάτες.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο: 

Image preview

Image preview

Image preview

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.