Υπ.Υγείας: «Εαν η πλειοψηφία της Συμβουλευτικής ομάδας πει να παραμεινουν κλειστα τα σχολεια , τότε αυτο θα γίνει» - ΒΙΝΤΕΟ

Υπ.Υγείας: «Εαν η πλειοψηφία της Συμβουλευτικής ομάδας πει να παραμεινουν κλειστα τα σχολεια , τότε αυτο θα γίνει» - ΒΙΝΤΕΟ

Αγωνία για γονείς τι θα γίνει με το θέμα των σχολείων. Ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας τοποθετείται στην εκπομπή του ΡΙΚ "Απο μέρα σε μέρα".

Θα ανοίξουν ή όχι τα σχολεία και ποιος τελικά είναι αυτός που θα πάρει την ευθύνη και θα αποφασίσει για ένα ρίσκο ανοίγματος ή αν θα παραμείνουν κλειστα;

Σύμφωνα με τον Υπ.Υγείας "Πάντα πηγαίνουμε με τις αποφάσεις των ειδικών. Πρέπει να περιμένουμε να ακούσουμε όλους τους συμβούλους γιατί κάποιοι είναι υπερ και κάποιοι κατά". 

Ολα θα γίνουν βάση αναλύσεις απο τους ειδικούς επιδημιολόγους και συμβούλους που αποτελούν την Συμβουλευτική ομάδα, οι οποίοι σύμφωνα με τον ΥΠ.Υγείας μέχρι στιγμής καθοδηγούν σωστά την κατάσταση απο τον προηγούμενο Σεπτέμβριο για το άνοιγμα των σχολείων.

Εαν η πλειοψηφία των ειδικών συμβουλέψει να παραμείνουν κλειστά, οπως δηλώσε ο Υπ.υγείας τότε αυτη η απόφαση θα υλοποιηθεί.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE