Συνελήφθη Έλληνας ηθοποιός – Μία πρωτοχρονιάτικη πλάκα τον έστειλε στο κελί

Συνελήφθη Έλληνας ηθοποιός – Μία πρωτοχρονιάτικη πλάκα τον έστειλε στο κελί

Η πλάκα βγήκε ξινή σε έναν ηθοποιό, ο οποίος τηλεφώνησε για τοποθέτηση βόμβας στο θέατρο που εργάζεται.

Μάλιστα ο ηθοποιός ήταν από τους πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης που ήταν σε εξέλιξη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα έγιναν στις 19:45 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όταν ένας άγνωστος τηλεφώνησε στο ταμείο του θεάτρου και ανέφερε πως έχει τοποθετηθεί βόμβα.

Έντρομος ο υπάλληλος ενημέρωσε την Άμεση Δράση, και ανέφερε για το απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε.

Στο θέατρο έφτασαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της ΔΙ.ΑΣ και ζήτησαν από τους θεατές να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους, καθώς έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.

Τότε εμφανίστηκε ο ηθοποιός, και είπε στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος πήρε τηλέφωνο, θέλοντας να κάνει πλάκα. Στη συνέχεια συνελήφθη και πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων, για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Χθες ο ηθοποιός με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE