Συνελήφθη Έλληνας ηθοποιός – Μία πρωτοχρονιάτικη πλάκα τον έστειλε στο κελί

Συνελήφθη Έλληνας ηθοποιός – Μία πρωτοχρονιάτικη πλάκα τον έστειλε στο κελί

Η πλάκα βγήκε ξινή σε έναν ηθοποιό, ο οποίος τηλεφώνησε για τοποθέτηση βόμβας στο θέατρο που εργάζεται.

Μάλιστα ο ηθοποιός ήταν από τους πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης που ήταν σε εξέλιξη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα έγιναν στις 19:45 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όταν ένας άγνωστος τηλεφώνησε στο ταμείο του θεάτρου και ανέφερε πως έχει τοποθετηθεί βόμβα.

Έντρομος ο υπάλληλος ενημέρωσε την Άμεση Δράση, και ανέφερε για το απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε.

Στο θέατρο έφτασαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της ΔΙ.ΑΣ και ζήτησαν από τους θεατές να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους, καθώς έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.

Τότε εμφανίστηκε ο ηθοποιός, και είπε στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος πήρε τηλέφωνο, θέλοντας να κάνει πλάκα. Στη συνέχεια συνελήφθη και πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων, για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Χθες ο ηθοποιός με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE