Παγιδεύτηκαν δύο ανήλικοι σε χαράδρα 150 μέτρων στο Τρόοδος - Πολίτης έτρεξε για βοήθεια και κατέληξε και αυτός στη χαράδρα

Παγιδεύτηκαν δύο ανήλικοι σε χαράδρα 150 μέτρων στο Τρόοδος - Πολίτης έτρεξε για βοήθεια και κατέληξε και αυτός στη χαράδρα

Άμεση και καταλυτική ήταν η βοήθεια  μελών της Αστυνομίας, ως προς τον απεγκλωβισμό δύο ανήλικων παιδιών, ηλικίας 11 και 15 ετών, τα οποία παγιδεύτηκαν σε χαράδρα βάθους 150 μέτρων στο Τρόοδος.

Η πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία γύρω στις 12.30 το μεσημέρι ανέφερε, ότι δύο ανήλικα αγόρια, ενώ βρίσκονταν και έπαιζαν σε σημείο κοντά στη χιονίστρα, λόγω του παγωμένου εδάφους, γλίστρησαν και κατέληξαν σε χαράδρα βάθους 150 μέτρων.

Πολίτης που βρισκόταν στην περιοχή προσέτρεξε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και  να καταλήξει και αυτός στη χαράδρα.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, όπου μέλη των Αστυνομικών Σταθμών Τροόδους και Πλατρών, με τη χρήση του ερπυστριοφόρου οχήματος διάσωσης κατάφεραν και απεγκλώβισαν τα παιδιά, τα οποία μετέφεραν σε ασφαλές μέρος, όπου και παραδόθηκαν στους κηδεμόνες τους.

Ο πολίτης κατάφερε και ανέβηκε από τη χαράδρα πριν την άφιξη της Αστυνομίας. Από το περιστατικό δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Δημιουργία συντονιστικού οργάνου υπό τον Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών αποφασίστηκε κατά την ευρεία συντονιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου, μετά τη σύσκεψη.

BEST OF TOTHEMAONLINE