Συνελήφθη 33χρονος για υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας

Συνελήφθη 33χρονος για υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας

Υπό κράτηση τέθηκε 33χρονος για υπόθεση πλαστοπροσωπίας, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, παράνομη είσοδο και παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου χτες το πρωί παρουσιάστηκε για αναχώρηση στον αερολιμένα Πάφου άντρας αφρικανικής καταγωγής, με σκοπό να αναχωρήσει για την Μασσαλία.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο ηγέρθησαν υποψίες ότι αυτός παρουσίασε πλαστό δελτίο ταυτότητας. Το συγκεκριμένο πρόσωπο ανακρίθηκε και παραδέχτηκε ότι τα πραγματικά του στοιχεία είναι άλλα από αυτά που αναγράφονται στο δελτίο, ότι κατάγεται από το Κόνγκο και όχι από τη Μασσαλία και ότι είναι ηλικίας 33 ετών.

Από περαιτέρω εξετάσεις δεν εντοπίστηκε πότε έγινε η νόμιμη είσοδος του στην Δημοκρατία. Ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE