Συνελήφθη 33χρονος για υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας

Συνελήφθη 33χρονος για υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας

Υπό κράτηση τέθηκε 33χρονος για υπόθεση πλαστοπροσωπίας, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, παράνομη είσοδο και παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου χτες το πρωί παρουσιάστηκε για αναχώρηση στον αερολιμένα Πάφου άντρας αφρικανικής καταγωγής, με σκοπό να αναχωρήσει για την Μασσαλία.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο ηγέρθησαν υποψίες ότι αυτός παρουσίασε πλαστό δελτίο ταυτότητας. Το συγκεκριμένο πρόσωπο ανακρίθηκε και παραδέχτηκε ότι τα πραγματικά του στοιχεία είναι άλλα από αυτά που αναγράφονται στο δελτίο, ότι κατάγεται από το Κόνγκο και όχι από τη Μασσαλία και ότι είναι ηλικίας 33 ετών.

Από περαιτέρω εξετάσεις δεν εντοπίστηκε πότε έγινε η νόμιμη είσοδος του στην Δημοκρατία. Ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, καταγγέλλει -όπως αναφέρει- την «καταπιεστική και εχθρική πολιτική» της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, εντείνεται συνεχώς.

BEST OF TOTHEMAONLINE