Δεύτερη σύλληψη για κλοπή αυτοκινήτου στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 36χρονο    

Δεύτερη σύλληψη για κλοπή αυτοκινήτου στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 36χρονο      

Στη σύλληψη και δεύτερου υπόπτου για υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, στη Λεμεσό, προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας. Ο δεύτερος ύποπτος, άντρας ηλικίας 36 ετών, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Για την κλοπή του αυτοκινήτου, συνελήφθη τον Δεκέμβριο, άντρας ηλικίας 40 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, να οδηγεί το κλοπιμαίο όχημα, σε δρόμο της Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, στις 03 Δεκεμβρίου, γύρω στις 10.00 το βράδυ, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, εντόπισαν το αυτοκίνητο, το οποίο στις 08 Νοεμβρίου, είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο, να κινείται σε δρόμο στην περιοχή Ύψωνα. Οι αστυνομικοί ανέκοψαν το όχημα για έλεγχο, για να διαπιστώσουν ότι οδηγός του ήταν ο 40χρονος, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Σύμφωνα με την καταγγελία που είχε γίνει στην Αστυνομία, το αυτοκίνητο κλάπηκε στις 02 Νοεμβρίου, από χώρο που διατηρεί ο ιδιοκτήτης του, στη Λεμεσό.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE