Η Apple έγινε η πρώτη εταιρεία με αξία πάνω από 3 τρισ. δολάρια

Η Apple έγινε η πρώτη εταιρεία με αξία πάνω από 3 τρισ. δολάρια

Η Apple Inc, έγινε χθες η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που ξεπερνά σε κεφαλαιοποίηση τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια, χάρη στη βεβαιότητα των επενδυτών ότι η κατασκευάστρια του iPhone θα συνεχίσει να λανσάρει προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην αγορά, καθώς εξερευνά νέες αγορές όπως τα αυτόματα αυτοκίνητα και το "metaverse".


Η αξία της μετοχής της εταιρείας έφθασε στα 182,88 δολάρια στη διάρκεια της ημέρας, που αποτελεί ρεκόρ, στην πρώτη συνεδρίαση του 2022.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE