Η Apple έγινε η πρώτη εταιρεία με αξία πάνω από 3 τρισ. δολάρια

Η Apple έγινε η πρώτη εταιρεία με αξία πάνω από 3 τρισ. δολάρια

Η Apple Inc, έγινε χθες η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που ξεπερνά σε κεφαλαιοποίηση τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια, χάρη στη βεβαιότητα των επενδυτών ότι η κατασκευάστρια του iPhone θα συνεχίσει να λανσάρει προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην αγορά, καθώς εξερευνά νέες αγορές όπως τα αυτόματα αυτοκίνητα και το "metaverse".


Η αξία της μετοχής της εταιρείας έφθασε στα 182,88 δολάρια στη διάρκεια της ημέρας, που αποτελεί ρεκόρ, στην πρώτη συνεδρίαση του 2022.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αποδέσμευσε το κονδύλι η Βουλή: Τι απάντησε ο Χριστοδουλίδης για το προεδρικό όχημα

Αποδέσμευσε το κονδύλι η Βουλή: Τι απάντησε ο Χριστοδουλίδης για το προεδρικό όχημα

Στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η Κυβέρνηση για να αλλάξει τη χώρα, αλλά και στην πολύ σημαντική εβδομάδα επαφών του Προέδρου της Δημοκρατίας, αναφέρθηκε ο ίδιος ο Πρόεδρος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του απόψε στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE