Η Apple έγινε η πρώτη εταιρεία με αξία πάνω από 3 τρισ. δολάρια

Η Apple έγινε η πρώτη εταιρεία με αξία πάνω από 3 τρισ. δολάρια

Η Apple Inc, έγινε χθες η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που ξεπερνά σε κεφαλαιοποίηση τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια, χάρη στη βεβαιότητα των επενδυτών ότι η κατασκευάστρια του iPhone θα συνεχίσει να λανσάρει προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην αγορά, καθώς εξερευνά νέες αγορές όπως τα αυτόματα αυτοκίνητα και το "metaverse".


Η αξία της μετοχής της εταιρείας έφθασε στα 182,88 δολάρια στη διάρκεια της ημέρας, που αποτελεί ρεκόρ, στην πρώτη συνεδρίαση του 2022.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE