Θετική στον κορωνοϊό και η Super Κική - Η χιουμοριστική ανάρτηση για τη «διαθήκη» που θα αφήσει στους φίλους της

Θετική στον κορωνοϊό και η Super Κική - Η χιουμοριστική ανάρτηση για τη «διαθήκη» που θα αφήσει στους φίλους της

Μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερα είναι τα κρούσματα του κορωνοϊού, με τους επώνυμους της εγχώριας showbiz να νοσούν ο ένας μετά τον άλλο.

Ανάμεσά τους προστέθηκε και η Super Κική, η οποία έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, η γνωστή influencer, έχει εμφανίσει πολύ βαριά συμπτώματα.

«Έχω κόβιντ... Και το περνάω πολύ άσχημα. Δύο χρόνια τη γλίτωνα, πάρτα τώρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ακόμα και με κορωνοϊό η Super Κική δε χάνει το χιούμορ της. Προσπαθώντας να διακωμωδίσει την κατάσταση, έκανε μία ανάρτηση αποκαλύπτοντας τη «διαθήκη» που θα αφήσει στους φίλους της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Αφήνω στη Φαίη όλα τα κλεμμένα ποτήρια. Στον Κωνσταντίνο τον Τάσο. Στον κατινάκη τα βρακιά μου. Στην Μανουσάκη κάτι οικονομίες που έχω στην άκρη. Και στην κοντή τα τσιγάρα μου».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE