Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ ταρακούνησε την Τουρκία

Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ ταρακούνησε την Τουρκία

Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στην Τουρκία.

Σύμφωνα με σχετική εκτίμηση της Σεισμολογικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών της Τουρκίας (AFAD), ο σεισμός καταγράφηκε με μέγεθος 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίστηκε μόλις 96 χιλιόμετρα μακριά από την Αττάλεια και το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 39 χιλιόμετρα.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν αναφορές για υλικές ζημιές ή τραυματίες.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE