Εντοπίστηκε η 17χρονη που απουσίαζε από την οικία της και είναι καλά στην υγεία της

Εντοπίστηκε η 17χρονη που απουσίαζε από την οικία της και είναι καλά στην υγεία της

Στα γραφεία της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης στη Λάρνακα, παρουσιάστηκε 17χρονη, η οποία είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσίαζε από τις 28 Δεκεμβρίου, 2021, από το χώρο διαμονής της στη Λευκωσία.

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία της 17χρονης έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία στις 29 Δεκεμβρίου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό της, (Αστυνομική Ανακοίνωση, ημερομηνίας 29/12/2021, είναι σχετική).

Η νεαρή παρουσιάστηκε στα γραφεία της ΥΑΜ, λίγο πριν τις 1.00 το μεσημέρι της Τρίτης, 04 Ιανουαρίου, με τα μέλη της ΥΑΜ να ενημερώνουν στη συνέχεια το ΤΑΕ Λευκωσίας, που διεξήγαγε έρευνες προς εντοπισμό της.

Η 17χρονη έχει πλέον επιστρέψει στο χώρο διαμονής της. Αυτή είναι καλά στην υγεία της.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE