ΠΑΡΑ-THEMA

Ανήθικη επίθεση στον Δίπλαρο- Έκανε καταγγελία στην αστυνομία: «Δώστου καρκίνο & να «ψοφήσει» η γυναίκα του»

Ανήθικη επίθεση στον Δίπλαρο- Έκανε καταγγελία στην αστυνομία: «Δώστου καρκίνο & να «ψοφήσει» η γυναίκα του»

Ουτε η μάχη που δίνουν με ασθένειες εμποδίζει κάποιους ανθρώπους να δείξουν ένα απάνθρωπο χαρακτήρα.

Με ανάρτηση του ο Ευθύμιος Δίπλαρος , δημοσιοποίησε την κοινοποίηση ενός πολίτη ο οποιος με ασέβεια και βλασφημία έγραφε ότι "Αν πεθάνει η γυναίκα του Δίπλαρου θα ειμαι ο πιο ευτυχισμένος ανθρωπος της γης". Ενώ το κείμενο ανέγραφε και αλλες ανατριχιαστικές κατάρες.

Πέρασαν τεσσερις μήνες ήδη οπου ο βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού Ευθύμιος Δίπλαρος και η σύζυγος του Αργυρώ Ροτσίδου, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο,  δίνουν μια δύσκολη «μάχη» στη Γερμανία.

Τέσσερις μήνες δεν έφυγε λεπτό απο το πλευρό της συζύγου του η οποία βρίσκεται σε νοσηλευτήριο της Γερμανίας όπου θα υποβαλλεται σε χημειοθεραπείες για περίοδο έξι μηνών. Μακριά απο την οικογένεια και τα παιδιά τους, μαζί στο εξωτερικό εδώ και μήνες παλεύουν μαζι , χέρι χέρι, τον καρκίνο.

Ο βουλευτής απάντησε με το δικό του τρόπο στην κοινοποίηση του πολίτη γράφοντας "Ευχόμαστε στον κ. Λάμπρου, ο Θεός να τον έχει πάντα καλά, αυτόν και την οικογένειά του.Προσευχόμαστε ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο σε όλους όσους, δίνουν την δική τους μάχη με τον καρκίνο και οποιαδήποτε άλλη ασθένεια.. Εμείς συνεχίζουμε τον δικό μας αγώνα.Ευχαριστούμε μεσα από την καρδιά μας, όλο τον κόσμο για τα χιλιάδες συγκινητικά μηνύματα συμπαράστασης που μας δίνουν δύναμη! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ."

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του THEMAONLINE , ο βουλευτής έχει προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία και συγκεκριμένα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι ενημερώθηκε ο Αρχηγός Αστυνομίας για το πιο πάνω περιστατικό.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Efthimios Diplaros (@efthimiosdiplaros)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top