Μαρία Μπακοδήμου: Ο κούκλος γιος της έγινε 20 ετών! (Φώτο)

Μαρία Μπακοδήμου: Ο κούκλος γιος της έγινε 20 ετών! (Φώτο)

Δες πόσο μεγάλωσε ο Άρης

Σε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προχώρησε σήμερα, Τετάρτη 5 Ιανουαρίου η Μαρία Μπακοδήμου, με αφορμή τα γενέθλια του γιου της, Άρη.

Η παρουσιάστρια και οπ Δημήτρης Αργυρόπουλος μ΄ςσα από το γάμο τους απέκτησαν δύο γιους, με τον μικρότερο να γίνεται σήμερα 20 ετών.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.