Μαρία Μπακοδήμου: Ο κούκλος γιος της έγινε 20 ετών! (Φώτο)

Μαρία Μπακοδήμου: Ο κούκλος γιος της έγινε 20 ετών! (Φώτο)

Δες πόσο μεγάλωσε ο Άρης

Σε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προχώρησε σήμερα, Τετάρτη 5 Ιανουαρίου η Μαρία Μπακοδήμου, με αφορμή τα γενέθλια του γιου της, Άρη.

Η παρουσιάστρια και οπ Δημήτρης Αργυρόπουλος μ΄ςσα από το γάμο τους απέκτησαν δύο γιους, με τον μικρότερο να γίνεται σήμερα 20 ετών.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE