Άνοιξαν σπίτι στη Λεμεσό - Μπήκαν από την κουζίνα και άρπαξαν G3 και σφαίρες

Άνοιξαν σπίτι στη Λεμεσό - Μπήκαν από την κουζίνα και άρπαξαν G3 και σφαίρες

Ένα στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3 και 200 σφαίρες απέσπασαν, μεταξύ άλλων, διαρρήκτες οικίας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, όπως κατήγγειλε 48χρονος έφεδρος, η οικία του διαρρήχθηκε μεταξύ 5 και 6 Ιανουαρίου (18:00-05:30) και ότι από αυτήν κλάπηκε στρατιωτικό του τυφέκιο G3, 200 σφαίρες, το στρατιωτικό σακίδιο του, καθώς επίσης ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μια φωτογραφική μηχανή κ.α.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν αξιωματικός και μελή του ΤΑΕ Λεμεσού, για επιτόπιες εξετάσεις, ενώ διαπιστώθηκε ότι παραβιάστηκε η είσοδος της κουζίνας της οικίας με αιχμηρό αντικείμενο.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια επιστημονικές εξετάσεις.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE