Ένταλμα σύλληψης 35χρονου για το υβριστικό περιεχόμενο σε βάρος του Δίπλαρου - Διαμένει στο εξωτερικό

Ένταλμα σύλληψης 35χρονου για το υβριστικό περιεχόμενο σε βάρος του Δίπλαρου - Διαμένει στο εξωτερικό

Αναφορικά με υπόθεση που αφορά παρενοχλητική παρακολούθηση κατά παράβαση του Περί της Προστασίας από Παρενόχληση και Παρενοχλητική Παρακολούθηση Νόμου, που διερευνά ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 35χρονου, ο οποίος διαμένει στο εξωτερικό. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Το εν λόγω αδίκημα αφορά αναρτήσεις με υβριστικό περιεχόμενο εναντίον προσώπου σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και καταγγέλθηκε από τον παραπονούμενο στις 5 Ιανουαρίου, 2022.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας διερευνά την υπόθεση. Ο Γενικός Εισαγγελέας και ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας τηρούνται ενήμεροι για την πορεία της υπόθεσης.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για την υπόθεση υβρισιτκής επίθεσης στον Ευθύμιο Δίπλαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE