Ένταλμα σύλληψης 35χρονου για το υβριστικό περιεχόμενο σε βάρος του Δίπλαρου - Διαμένει στο εξωτερικό

Ένταλμα σύλληψης 35χρονου για το υβριστικό περιεχόμενο σε βάρος του Δίπλαρου - Διαμένει στο εξωτερικό

Αναφορικά με υπόθεση που αφορά παρενοχλητική παρακολούθηση κατά παράβαση του Περί της Προστασίας από Παρενόχληση και Παρενοχλητική Παρακολούθηση Νόμου, που διερευνά ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 35χρονου, ο οποίος διαμένει στο εξωτερικό. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Το εν λόγω αδίκημα αφορά αναρτήσεις με υβριστικό περιεχόμενο εναντίον προσώπου σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και καταγγέλθηκε από τον παραπονούμενο στις 5 Ιανουαρίου, 2022.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας διερευνά την υπόθεση. Ο Γενικός Εισαγγελέας και ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας τηρούνται ενήμεροι για την πορεία της υπόθεσης.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για την υπόθεση υβρισιτκής επίθεσης στον Ευθύμιο Δίπλαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.