Ένταλμα σύλληψης 35χρονου για το υβριστικό περιεχόμενο σε βάρος του Δίπλαρου - Διαμένει στο εξωτερικό

Ένταλμα σύλληψης 35χρονου για το υβριστικό περιεχόμενο σε βάρος του Δίπλαρου - Διαμένει στο εξωτερικό

Αναφορικά με υπόθεση που αφορά παρενοχλητική παρακολούθηση κατά παράβαση του Περί της Προστασίας από Παρενόχληση και Παρενοχλητική Παρακολούθηση Νόμου, που διερευνά ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 35χρονου, ο οποίος διαμένει στο εξωτερικό. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Το εν λόγω αδίκημα αφορά αναρτήσεις με υβριστικό περιεχόμενο εναντίον προσώπου σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και καταγγέλθηκε από τον παραπονούμενο στις 5 Ιανουαρίου, 2022.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας διερευνά την υπόθεση. Ο Γενικός Εισαγγελέας και ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας τηρούνται ενήμεροι για την πορεία της υπόθεσης.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για την υπόθεση υβρισιτκής επίθεσης στον Ευθύμιο Δίπλαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE