Σταμάτης Γονίδης: «Νιώθω ένοχος και ζητώ συγχώρεση για δύο εκτρώσεις που έχουν γίνει» - BINTEO

Σταμάτης Γονίδης: «Νιώθω ένοχος και ζητώ συγχώρεση για δύο εκτρώσεις που έχουν γίνει» - BINTEO

Όσα δήλωσε ο Σταμάτης Γονίδης.

Ποδαρικό για τη νέα χρονιά στην εκπομπή Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια έκανε ο Σταμάτης Γονίδης. Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής μίλησε για τον ερχομό της κόρης του ενώ δήλωσε πως έχει μετανιώσει για λάθη του παρελθόντος.

«Άσ’ το μην το ψάχνεις είναι καψούρα μου. Τα παιδιά είναι ευτυχία. Για ένα πράγμα που αισθάνομαι ένοχος και συνέχεια εξομολογούμαι και ζητάω συγχώρεση είναι για δύο εκτρώσεις που έχουν γίνει» είπε ο Σταμάτης Γονίδης.

«Κι όταν βλέπω αυτό το παιδί, λέω τι έχασα. Τι ευτυχίες έχασα, πόσο χαζός ήμουν αλλά δεν γνώριζα Χριστό, δεν ήξερα» συμπλήρωσε ο Σταμάτης Γονίδης.

Πηγή: zappit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE