Γλυκά Νερά: Μήνυση στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και για τη δολοφονία του σκύλου της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Μήνυση στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και για τη δολοφονία του σκύλου της Καρολάιν

Μήνυση κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κατέθεσε το φιλοζωικό σωματείο για τη δολοφονία της Ρόξυ, του σκύλου της Καρολάιν.

Ο δολοφόνος της Καρολάιν το βράδυ του εγκλήματος σκότωσε και το σκυλί, κρεμώντας το με σχοινί στην σκάλα, θέλοντας να στήσει σκηνικό ληστείας μετά φόνου, στη μεζονέτα της οικογένειας στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το «Πρωινό», οκτώ μήνες πριν τη δολοφονία η Καρολάιν είχε πάει στο φιλοζωικό σωματείο και ζήτησε ένα σκυλάκι για να μεγαλώσει με τη μικρή Λυδία

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος αναμένεται να τιμωρηθεί βαριά για τη ζωοκτονία, εκτός από τη δολοφονία της συζύγου του.

Υπενθυμίζεται πως ο νέος νόμος προβλέπει ποινή κάθειρξης έως και 10 ετών και χρηματικό πρόστιμο έως 100.000 ευρώ.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE