Γλυκά Νερά: Μήνυση στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και για τη δολοφονία του σκύλου της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Μήνυση στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και για τη δολοφονία του σκύλου της Καρολάιν

Μήνυση κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κατέθεσε το φιλοζωικό σωματείο για τη δολοφονία της Ρόξυ, του σκύλου της Καρολάιν.

Ο δολοφόνος της Καρολάιν το βράδυ του εγκλήματος σκότωσε και το σκυλί, κρεμώντας το με σχοινί στην σκάλα, θέλοντας να στήσει σκηνικό ληστείας μετά φόνου, στη μεζονέτα της οικογένειας στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το «Πρωινό», οκτώ μήνες πριν τη δολοφονία η Καρολάιν είχε πάει στο φιλοζωικό σωματείο και ζήτησε ένα σκυλάκι για να μεγαλώσει με τη μικρή Λυδία

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος αναμένεται να τιμωρηθεί βαριά για τη ζωοκτονία, εκτός από τη δολοφονία της συζύγου του.

Υπενθυμίζεται πως ο νέος νόμος προβλέπει ποινή κάθειρξης έως και 10 ετών και χρηματικό πρόστιμο έως 100.000 ευρώ.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE