Γλυκά Νερά: Μήνυση στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και για τη δολοφονία του σκύλου της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Μήνυση στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και για τη δολοφονία του σκύλου της Καρολάιν

Μήνυση κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κατέθεσε το φιλοζωικό σωματείο για τη δολοφονία της Ρόξυ, του σκύλου της Καρολάιν.

Ο δολοφόνος της Καρολάιν το βράδυ του εγκλήματος σκότωσε και το σκυλί, κρεμώντας το με σχοινί στην σκάλα, θέλοντας να στήσει σκηνικό ληστείας μετά φόνου, στη μεζονέτα της οικογένειας στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το «Πρωινό», οκτώ μήνες πριν τη δολοφονία η Καρολάιν είχε πάει στο φιλοζωικό σωματείο και ζήτησε ένα σκυλάκι για να μεγαλώσει με τη μικρή Λυδία

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος αναμένεται να τιμωρηθεί βαριά για τη ζωοκτονία, εκτός από τη δολοφονία της συζύγου του.

Υπενθυμίζεται πως ο νέος νόμος προβλέπει ποινή κάθειρξης έως και 10 ετών και χρηματικό πρόστιμο έως 100.000 ευρώ.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE