Ληστεία με το καλημέρα - Τρία άτομα μπούκαραν σε περίπτερο στη Λάρνακα

Ληστεία με το καλημέρα - Τρία άτομα μπούκαραν σε περίπτερο στη Λάρνακα

Γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα Σάββατο 8 Ιανουαρίου, τρία άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με προστατευτικές μάσκες, εισήλθαν σε περίπτερο στη Λάρνακα, όπου, φέρονται να απείλησαν τον 21χρονο υπάλληλο με πιστόλι και μαχαίρι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας εκ των δραστών, απέσπασε από το ταμείο χρηματικό ποσό, ενώ δεύτερος δράστης έκλεψε χρηματικό ποσό από το πορτοφόλι του 21χρονου.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας όπου, από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, οι δράστες φέρονται να είναι ινδικής καταγωγής, λεπτής σωματικής διάπλασης ύψους 1,70μ. περίπου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE