Ληστεία με το καλημέρα - Τρία άτομα μπούκαραν σε περίπτερο στη Λάρνακα

Ληστεία με το καλημέρα - Τρία άτομα μπούκαραν σε περίπτερο στη Λάρνακα

Γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα Σάββατο 8 Ιανουαρίου, τρία άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με προστατευτικές μάσκες, εισήλθαν σε περίπτερο στη Λάρνακα, όπου, φέρονται να απείλησαν τον 21χρονο υπάλληλο με πιστόλι και μαχαίρι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας εκ των δραστών, απέσπασε από το ταμείο χρηματικό ποσό, ενώ δεύτερος δράστης έκλεψε χρηματικό ποσό από το πορτοφόλι του 21χρονου.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας όπου, από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, οι δράστες φέρονται να είναι ινδικής καταγωγής, λεπτής σωματικής διάπλασης ύψους 1,70μ. περίπου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE