Καίτη Γαρμπή: Η απάντηση για την φλυαρία των γυναικών

Καίτη Γαρμπή: Η απάντηση για την φλυαρία των γυναικών

Απλά και λιτά, η Καίτη Γαρμπή έδωσε στον Κωνσταντίνο Τζούμα την απάντηση που θα έδινε η κάθε γυναίκα για τα περί γυναικείας φλυαρίας.

Μόλις 11 λέξεις και ένα meme χρειάστηκε η Καίτη Γαρμπή για να απαντήσει στον Κωνσταντίνο Τσούμα ο οποίος υποστήριξε ότι οι γυναικοκτονίες οφείλονται στη φλυαρία των γυναικών.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter: "Το τσούρμο παλιακών μισογύνηδων που ενοχλούνται από τη γυναικεία φλυαρία. ΕΓΩ: Stop talking bitch".

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE