Καίτη Γαρμπή: Η απάντηση για την φλυαρία των γυναικών

Καίτη Γαρμπή: Η απάντηση για την φλυαρία των γυναικών

Απλά και λιτά, η Καίτη Γαρμπή έδωσε στον Κωνσταντίνο Τζούμα την απάντηση που θα έδινε η κάθε γυναίκα για τα περί γυναικείας φλυαρίας.

Μόλις 11 λέξεις και ένα meme χρειάστηκε η Καίτη Γαρμπή για να απαντήσει στον Κωνσταντίνο Τσούμα ο οποίος υποστήριξε ότι οι γυναικοκτονίες οφείλονται στη φλυαρία των γυναικών.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter: "Το τσούρμο παλιακών μισογύνηδων που ενοχλούνται από τη γυναικεία φλυαρία. ΕΓΩ: Stop talking bitch".

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE