Υπό κράτηση στο Νοσοκομείο Πάφου ο 29χρονος ύποπτος για 17 διαρρήξεις στην επαρχία Λεμεσού

Υπό κράτηση στο Νοσοκομείο Πάφου ο 29χρονος ύποπτος για 17 διαρρήξεις στην επαρχία Λεμεσού

Αύριο Δευτέρα 10/1 αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση του το δικαστήριο, στο αίτημα της Αστυνομίας για την προσωποκράτηση 29χρονου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με 17 υποθέσεις διαρρήξεων γραφείων κοινοτικών συμβουλίων της επαρχίας Λεμεσού. Ο ύποπτος νοσηλεύεται υπό φρούρηση στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, ο 29χρονος που συνελήφθη στην Πάφο μετά από τροχαίο και όπως διαπιστώθηκε, εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Η σημερινή διαδικασία στο νοσοκομείο δεν ολοκληρώθηκε και το δικαστήριο επιφύλαξε για αύριο την απόφαση του σε σχέση με το αίτημα για οκταήμερη προσωποκράτηση του.

Οι 17 διαρρήξεις διαπράχθηκαν σε κτίρια κοινοτικών συμβουλίων της επαρχίας Λεμεσού, το χρονικό διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου 2021 και σύμφωνα με τα στοιχεία που εξετάζει η Αστυνομία, συνολικά κλάπηκε περιουσία ύψους €16.656.

Σε δύο δε περιπτώσεις, πιστωτικές κάρτες, που φαίνεται να κλάπηκαν από τα γραφεία κοινοτικών συμβουλίων, χρησιμοποιήθηκαν σε αυτόματες ταμειακές μηχανές τραπεζών και αποσπάστηκαν χρηματικά ποσά.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο για την ανοικοδόμηση της Γάζας, έχοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό που θα παρουσιάσει και που περιλαμβάνει τη συμμετοχή κυπριακών εταιρειών στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE