Κλειστό τμήμα του αυτ/δρομου Λεμεσού-Πάφου μετά το σοβαρό τροχαίο - Συστάσεις στους οδηγούς

Κλειστό τμήμα του αυτ/δρομου Λεμεσού-Πάφου μετά το σοβαρό τροχαίο - Συστάσεις στους οδηγούς

Λόγω οδικής σύγκρουσης, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, παρά το Παραμάλι, με κατεύθυνση την Πάφο (περιοχή Βρετανικών Βάσεων), παραμένει κλειστό για την τροχαία κίνηση. Η τροχαία κίνηση προς Πάφο, διοχετεύεται στον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Πάφου από την έξοδο Παραμαλιού.

Στις υψηλότερες ορεινές περιοχές, λόγω χιονόπτωσης, οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους, Πλατρών – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Στην ευρύτερη περιοχή του Τροόδους επικρατεί πυκνή ομίχλη, με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι περιορισμένη.

Σε όλες τις επαρχίες ο καιρός είναι βροχερός. Ως εκ τούτου οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις διακινήσεις τους. Καλούνται επίσης να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Στις κεντρικές οδούς των πόλεων αναμένεται να παρουσιαστεί η συνήθης, πρωινή, αυξημένη τροχαία κίνηση, ενώ σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου, λόγω εκτέλεσης εργασιών, πιθανό να επηρεάζεται η ομαλή διέλευση της τροχαίας κίνησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.