Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – «Ξεψύχησαν» μετά από τροχαίο ο 26χρονος Αβραάμ και ο 24χρονος Πρόδρομος

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – «Ξεψύχησαν» μετά από τροχαίο ο 26χρονος Αβραάμ και ο 24χρονος Πρόδρομος

Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε το βράδυ της Κυριακής (9/1) στην άσφαλτο, αφού «ξεψύχησαν» δύο νεαρά παιδιά.

Νεκροί από την τροχαία σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου είναι οι Πρόδρομος Θεμιστοκλέους και Αβραάμ Αλεξάνδρου 24 και 26 ετών αντίστοιχα.

Τα δύο πρόσωπα επέβαιναν σε όχημα που οδηγούσε 28χρονη, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στις 20:30, όταν σύμφωνα με την Αστυνομία η 28χρονη απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό ν’ ανατραπεί και να συγκρουστεί με λεωφορείο.

Τα τρία πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο των δύο νεαρών.

Τα ακριβή αίτια θανάτου τους θα διαφανούν κατά τις νενομισμένες νεκροτομές επί των σορών τους.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE