«Λουκέτο» σε οίκο ανοχής επειδή εντοπίστηκε πελάτης χωρίς πιστοποιητικό

«Λουκέτο» σε οίκο ανοχής επειδή εντοπίστηκε πελάτης χωρίς πιστοποιητικό

«Λουκέτο» έβαλαν οι αρχές σε οίκο ανοχής στην Κρήτη καθώς διαπιστώθηκε πως παραβίασε τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, κατά τη διάρκεια των χθεσινών ελέγχων των αστυνομικών εντοπίστηκε ένας οίκος ανοχής στα Χανιά που είχε δώσει την άδεια εισόδου σε πελάτη που δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Οι αρχές βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη ενώ ανέστειλαν την λειτουργία του για 15 ημέρες. Παράλληλα, κόπηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ στον πελάτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE