«Λουκέτο» σε οίκο ανοχής επειδή εντοπίστηκε πελάτης χωρίς πιστοποιητικό

«Λουκέτο» σε οίκο ανοχής επειδή εντοπίστηκε πελάτης χωρίς πιστοποιητικό

«Λουκέτο» έβαλαν οι αρχές σε οίκο ανοχής στην Κρήτη καθώς διαπιστώθηκε πως παραβίασε τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, κατά τη διάρκεια των χθεσινών ελέγχων των αστυνομικών εντοπίστηκε ένας οίκος ανοχής στα Χανιά που είχε δώσει την άδεια εισόδου σε πελάτη που δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Οι αρχές βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη ενώ ανέστειλαν την λειτουργία του για 15 ημέρες. Παράλληλα, κόπηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ στον πελάτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE