«Λουκέτο» σε οίκο ανοχής επειδή εντοπίστηκε πελάτης χωρίς πιστοποιητικό

«Λουκέτο» σε οίκο ανοχής επειδή εντοπίστηκε πελάτης χωρίς πιστοποιητικό

«Λουκέτο» έβαλαν οι αρχές σε οίκο ανοχής στην Κρήτη καθώς διαπιστώθηκε πως παραβίασε τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, κατά τη διάρκεια των χθεσινών ελέγχων των αστυνομικών εντοπίστηκε ένας οίκος ανοχής στα Χανιά που είχε δώσει την άδεια εισόδου σε πελάτη που δεν είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Οι αρχές βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη ενώ ανέστειλαν την λειτουργία του για 15 ημέρες. Παράλληλα, κόπηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ στον πελάτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Νέα συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, στις 16:00, μεταξύ του Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουφάν Έρχιουρμαν, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων επαφών για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE