ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε απελπιστική κατάσταση γάμοι και βαφτίσεις – «Αιμορραγούν εδώ και δύο χρόνια» - Στο 95% οι ακυρώσεις

Σε απελπιστική κατάσταση γάμοι και βαφτίσεις – «Αιμορραγούν εδώ και δύο χρόνια» - Στο 95% οι ακυρώσεις

Τα νέα περιοριστικά μέτρα για αναχαίτιση της πανδημίας επηρεάζουν έντονα τις επιχειρήσεις που διεξάγουν γάμους και βαφτίσεις με αποτέλεσμα να ακυρώνονται συνεχώς.

Η Εκπρόσωπος συνδέσμου επαγγελματιών γάμου, Γιώτα Καπαρή, μίλησε στο SIGMA, στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» αναφέροντας πως μέχρι στιγμής ακυρώθηκε το 95% των γάμων και των βαφτίσεων με τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα.

«Δυστυχώς επαναλαμβάνεται η διαδικασία των αναβολών, το να βρεθούν καινούριες ημερομηνίες με τον αριθμό των κρουσμάτων που έχουμε σήμερα και την επιδημιολογική εικόνα», είπε συγκεκριμένα.

«Δεν είναι εύκολο να γίνουν εκδηλώσεις. Όλοι στο σπίτι μας έχουμε ένα κρούσμα, μια επαφή και έτσι συμβαίνει και με τα ζευγάρια και δεν μπορούν να προχωρήσουν με αυτά τα δεδομένα στη διοργάνωση του γάμου τους», συμπλήρωσε.

Παράλληλα επισήμανε ότι αφού απαγορεύεται το γλέντι κανείς δεν θέλει να κάνει γάμο χωρίς αυτό με αποτέλεσμα να διεξάγονται μόνο λίγες βαφτίσεις.

«Είμαστε από τους κλάδους που κλείσαμε πρώτοι και ανοίξαμε τελευταίοι. Για τουλάχιστον 5 μήνες είμασταν κλειστοί λόγω διαταγμάτων», ανέφερε η κυρία Καπαρή.

«Μιλάμε για επιχειρήσεις που αιμορραγούν εδώ και δύο χρόνια. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Αν δεν στηριχτούμε δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξουμε να είμαστε εδώ»

«Αφού δεν μπορούμε να δουλέψουμε ας μας κλείσουν βάση διατάγματος να μπορούν να στηριχτούν πρώτα οι υπάλληλοι μας γιατί έχουν και αυτοί οικογένειες»

Καταλήγοντας τόνισε πως ακόμη περιμένουν στήριξη για το 2021 παίρνοντας απάντηση από τα αρμόδια Υπουργία πως είναι θέμα χρόνου η στήριξη αυτή.

«Για εμάς που είμαστε πνιγμένοι το θέμα χρόνου δεν είναι ευχάριστο να το ακούμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια να περιμένουμε κι άλλο. Είμαστε σε απελπιστική κατάσταση, εξαντλήσαμε τα όρια της υπομονής», είπε συγκεκριμένα.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top