ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών με διαρρηκτικά εργαλεία στην κατοχή του - Υπό κράτηση 32χρονος

Οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών  με διαρρηκτικά εργαλεία στην κατοχή του - Υπό κράτηση 32χρονος

Διάταγμα διήμερης κράτησης εναντίον 32χρονου εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά την διάρκεια της νύχτας, ενώ δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 37 ετών, που είχε συλληφθεί αφέθηκε ελεύθερος.


Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, στις 8 Ιανουαρίου 2022, γύρω στις 22:00 το βράδυ στη Χλώρακα ανέκοψαν για έλεγχο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα. Ο οδηγός ήταν 32χρονος, ενώ συνεπιβάτης ήταν 37χρονος ομοεθνής του.

Σε προκαταρκτική εξέταση ναρκωτικών ουσιών που έγινε στον οδηγό διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος ήταν θετικός. Απ’ αυτόν λήφθηκε δεύτερο δείγμα το οποίο θα σταλεί για σκοπούς εργαστηριακής εξέτασης στο Γενικό Χημείο του Κράτους. 


Επίσης σε περαιτέρω έρευνα που έγινε στο όχημα εντοπίστηκαν αρκετά αντικείμενα τα οποία, όπως ανέφερε ο κ. Ιωάννου, πιστεύεται ότι είναι προϊόντα διαρρήξεων και κλοπών. Τα δύο πρόσωπα δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για τα ανευρεθέντα.
 
Τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στον αστυνομικό σταθμό όπου ο 37χρονος απολύθηκε της κράτησης του, ενώ ο 32χρονος οδηγήθηκε χτες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα προσωποκράτησης για δύο ημέρες. Την υπόθεση διερευνούν η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου ) και το ΤΑΕ Πάφου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top