ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πελεκάνος για τη συνάντηση ΠτΔ με αντιπροσωπεία της ΣΕΚ

Πελεκάνος για τη συνάντηση ΠτΔ με αντιπροσωπεία της ΣΕΚ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τη νέα Γραμματεία της ΣΕΚ, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αντηλλάγησαν απόψεις, μεταξύ άλλων, για θέματα της επικαιρότητας, όπως είναι οι εξελίξεις με την πανδημία, η διαχείριση της αύξησης των τιμών της ενέργειας, οι χρεώσεις των τραπεζών, η πορεία των μεταρρυθμίσεων, η τηλεργασία, ο εθνικός κατώτατος μισθός και η μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνεχάρη τη νέα Γραμματεία της ΣΕΚ για την ανανέωση της εντολής που έλαβε από το Παγκύπριο Συνέδριο και ευχήθηκε καλή και παραγωγική χρονιά στους ίδιους, αλλά και στα μέλη της συντεχνίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top