Ανακοίνωσε επίσημα τον Κασουλίδη για Υπουργό Εξωτερικών ο ΠτΔ

Ανακοίνωσε επίσημα τον Κασουλίδη για Υπουργό Εξωτερικών ο ΠτΔ

Με γραπτή δήλωση του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ανακοίνωσε τον Ιωάννη Κασουλίδη ως νέο Υπουργό Εξωτερικών.

Η παραίτηση του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με θλίβει ιδιαίτερα, αφού επί σειρά ετών υπήρξε εκ των στενών συνεργατών μου.

Δυστυχώς, όπως έχουν διαμορφωθεί οι εξελίξεις, δεν μου επετρέπετο άλλη από την επιλογή αποδοχής της παραιτήσεως του.

Τον ευχαριστώ θερμά για την προσφορά του.

Νέος Υπουργός Εξωτερικών αναλαμβάνει από αύριο ο κ. Ιωάννης Κασουλίδης με επιτυχή και μακράν υπηρεσία στο εν λόγω Υπουργείο.

Η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Υπουργού Εξωτερικών θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη  11 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE