Ανακοίνωσε επίσημα τον Κασουλίδη για Υπουργό Εξωτερικών ο ΠτΔ

Ανακοίνωσε επίσημα τον Κασουλίδη για Υπουργό Εξωτερικών ο ΠτΔ

Με γραπτή δήλωση του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ανακοίνωσε τον Ιωάννη Κασουλίδη ως νέο Υπουργό Εξωτερικών.

Η παραίτηση του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με θλίβει ιδιαίτερα, αφού επί σειρά ετών υπήρξε εκ των στενών συνεργατών μου.

Δυστυχώς, όπως έχουν διαμορφωθεί οι εξελίξεις, δεν μου επετρέπετο άλλη από την επιλογή αποδοχής της παραιτήσεως του.

Τον ευχαριστώ θερμά για την προσφορά του.

Νέος Υπουργός Εξωτερικών αναλαμβάνει από αύριο ο κ. Ιωάννης Κασουλίδης με επιτυχή και μακράν υπηρεσία στο εν λόγω Υπουργείο.

Η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Υπουργού Εξωτερικών θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη  11 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE